Modası Hiç Geçmeyen Elbise ve Giysiler - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Modası Hiç Geçmeyen Elbise ve Giysiler

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Modası Hiç Geçmeyen Elbise ve Giysiler

Her sene moda ve tasarımcılar yeni akımlar ortaya çıkarsa da bazı trendler hiç değişmiyor modası geçmiyor.

Böyle ürünler her zaman giyecek bir şey bulamadığımız zamanlarda kurtarıcı olmakta.

Bunlardan bazıları kot ceketler, beyaz gömlekler, siyah kısa elbiseler vb… 

Modası Hiç Geçmeyen Elbise ve Giysiler
Modası Hiç Geçmeyen Elbise ve Giysiler

Gelin zamanı geçmeyen her yıl trend olan giysilere yakından bakalım.

Dolabınızda her zaman siyah veya koyu gri bir kalem etek bulunmalıdır. Kalem etekler, modellerinden dolayı, çok seksi ve kadınsı bir görüntü elde etmenizi sağlarlar. Babet ayakkabılar ve pastel tonlarda bir hırka ile birleştireceğiniz, kalem eteğinizle, işe gidebileceğiniz gibi, topuklu ayakkabılar ve beyaz gömlekle birlikte kullanacağınız siyah kalem eteğinizle, ortamdaki en şık kadın olabilirsiniz. Yaz ayları için ise, daha renkli ve pastel tonlardaki kalem etekleri, zıt renklerle kullanarak, çok hoş ve göz alıcı bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Modası geçmeyen kıyafetler
Siyah mini elbise

Bu zaten çok klasik ve herkes tarafından bilinen bir durum olsa da, yine söylemek de fayda var; herkesin dolabında mutlaka siyah bir mini elbise bulunmalıdır. Burada dikkat etmeniz gereken, bu siyah elbisenin vücut şeklinize uygun olması, üzerinizde güzel durması ve içinde kendinizi rahat hissetmenizdir.

Mini siyah elbisenizin üzerine giydiğiniz bir hırka veya bir kot ceket ile sade ve günlük bir görüntü elde ederken, bu elbiseyi yüksek topuklu ayakkabılar ve siyah şık bir ceketle kombinleyerek, şık bir yemek veya davete rahatça gidebilirsiniz. Şunu unutmayın ki, siyah mini elbiseniz, birçok durumda kurtarıcınız olacaktır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder