Mavi Yumurta Sipariş - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 04, 2017

Mavi Yumurta Sipariş

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Mavi Yumurta Sipariş

Mavi yumurta ile ek gelir imkanı bulabilirsiniz. 
Mavi yumurta üreticileri arasına katılarak mavi yumurta siparişi alabilir ve ek gelir imkanı yaratabilirsiniz.

Mavi yumurta ülkemizde son zamanlarda satış fiyatları nedeniyle herkesin üretmek ve mavi yumurta sipariş vermek istediği ürünler arasında yerini aldı. 

Sağlık açısından oldukça faydalı ve kalp rahatsızlıkları ile astıma iyi gelmesi nedeniyle oldukça fazla tercih edilen mavi yumurta siparişleri ile kendinize ek gelir imkanı bulabilirsiniz.

Mavi Yumurta Sipariş
Mavi Yumurta Sipariş

Sitemizden ve iletişim bilgilerimizden Mavi yumurta sipariş vererek sizde bu ürünün üretimine başlayabilir yada sağlığınız açısından güvenle mavi yumurta tüketebilirsiniz.

Mavi yumurta fiyatları piyasasında 7-10TL arasında değişken fiyat politikası ile satılmaktadır.

Mavi yumurta fiyatları yoğun talep nedeniyle kısa sürede tükeniyor. Araucanas tavukları özel olarak yurtdışından getiriliyor. Normal bir tavuk yumurtası 30-40 krş arası satılırken Araucanas tavuklarının ürettiği mavi yeşil yumurta fiyatları 7-10 lira arasında alıcı buluyor.

Mavi yumurta yumurtlayan tavukların Amerika menşeili bir ırk olan Araucanas ve Ameraucanas tavuklarıdır. Bunlar arasındaki tek fark Ameraucana tavukları kuyruklu, Araucana tavukları tamamen kuyruksuz olmalarıdır. Fiziki olarak Araucana, Ameraucana tavukları yumurta tavuklarıdır. Ama en büyük özellikleri mavi yeşil yumurta yapmalarıdır.

Mavi yumurta fiyatları yüksek olmasına rağmen astım, bronşit gibi hastalıkların tedavisinde oldukça etkili ve faydalı oluyor. Sağlığa oldukça faydalı olan ve genelde mavi olan yumurtalar yeşil rengede kaçabiliyor.

Mavi yumurta fiyatları : 7-10 TL

Mavi yumurtlayan tavuk fiyatları 270-400TL arasında değişkenlik gösterebiliyor.

Mavi yumurtlayan tavuklar yılda 150-180 adet yumurta üretebilmektedir. Bir adet araucana tavuk ile yılda minimum 1000TL kazanç elde edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder