Kısa Saç Modelleri için Harika Fikirler - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Kısa Saç Modelleri için Harika Fikirler

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Kısa Saç Modelleri için Harika Fikirler

Bugün güzel bir saç konusu ile sizlerle beraberiz. Çoğu bayan kısa saç modelleri hakkında maalesef detaylı bilgiye sahip değil bunu fark ettiğim içinde bu konuyu yazmak istedim. kısa saç modelleri ve kesimleri hakkında bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz önemli bilgiler elde edeceksiniz ve net ve doğru bir karar vereceksiniz. 

Kendi için kısa kesimlerin birçok modeli vardır bu noktada kafanız çok karışmaktadır. Bunun önüne geçip en doğruyu bulmanın yolu yüz şeklinizden geçmektedir. Yüz şeklinize uygun bir kesim bulursanız gerçekten en doğruyu bulmuşsunuz demektir. 

Yüz şeklinizden sonra makyajınız, giyim şeklinizi saç modelinize yön verecektir. Seçtiğiniz saç modelini doğru makyaj ve tarzla tamamlarsanız gerçekten her zaman fark edilen çekici bir bayan olacaksınız demektir. Karşı cinsleriniz tarafından daha çekici olarak tanımlanacaksınızdır.

Kısa Saç Modelleri için Harika Fikirler
Kısa Saç Modelleri için Harika Fikirler


Aşağıdaki önerileri 2018-2019 en trend kısa saç modellerinden seçtik ki çağın gerisinde demode kalmayın diye. Gerçekten yeni yıllarla beraber çok güzel kesimler mevcut. Ayrıca ünülerin saç stilleri de bizlere çok iyi fikirler veriyor. Takdir edersiniz ki ünlüler moda sektörüne yön vermektedir onlardan ilham almak çok çok önemlidir. Aşağıdaki önerilerimizde yerli ve yabancı birçok ünlünün kısa saç stili de yer almaktadır. Kelimeleri daha fazla çoğaltmadan kısa saç modelleri için en harika fikirlere bakalım.

Kısa Saç Modelini Hangi Bayanlar Kullanmalıdır?
İlk kural özgüvenin olmasıdır. Bu saç stiline karşı çok fazla önyargı vardır ve çoğun bayanda özgüven eksiliği vardır. Özgüvenimizi sağlamak ilk adımdır. öz güvenimizi sağladıktan sonra bize uyan model hangisidir bunu belirlemeliyiz. Yüz şeklinize uygun model en idealidir. Bunun yanında zamanı olmayan bir bayansanız bakımı çok basit ve şekil vermesi kolay olduğu için uzun stiller ziyade kısa tarzlar size çok yerinde olacaktır. Sabah kalktığınızda acil işe gidecekseniz sizin imdadınıza kısa saç kesimli model yetişecektir. Eğer böyle yaşamı olan bir bayansanız hiç düşünmeden kararınızı kısa saç şekillendirmesinden yana kulanın.

Kısa Saç Modeli Seçiminde Vücut Şekli Önemli Midir?
Bu sorunun cevabı kesinlikle evettir ama bazı bayanlar bu noktaya hiç dikkat etmezler. Gerçekten kilo sorunu yaşayan bir bayansanız ve 15-20 kg fazlanız var ise bu model size yakışmayacaktır. Bu durumu test ettik gördük kesinlikle yakışmamaktadır. Bunu iyi hesaplayıp ona göre tercihler yapmanız sizin yararınıza olacaktır.

Kısa Saç Modelleri ve İsimleri
1.Örgülü Kısa Saç Modelleri
Örgülerle kombin yapmak yaratıcı fikirdir. Sürekli klasik düz tarzları kullanmak olmaz. Bunun yerine örgülerle zenginleştirilmiş şık stiller sizi daha çarpıcı hale getirebilir. Yalnız örgüler yüzünüzü birazcık daha uzun gösterecektir. Pratik ve basit örgüleri deneyerek hoş modeller oluşturabilirsiniz.

2.Katlı Kısa Kesim
Çoğu yüz şekline rahat uyum sağlayan bir stildir. Zamanı çok az olan bayanlar rahatlıkla tercih edebilirler. Ayrıca duştan sonra çok pratik şekilde saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

3.Kahküllü Kısa Saç Tarzı
Gerçekten perçemler yüze hoş ifadeler katıyor bazı bayanlar denemekte çekinse de çok güzel bir saç tarzıdır. Kahkül şeklinin yüzünüze yakışması çok önemlidir. Eğer kahkül şekli yakışıyorsa kahküllü kısa saç tarzı sizde bağımlılık yapacaktır.

4.Küt Kısa Saç Modeli
İnce telli saçlarda harikalar yaratan model olarak da bilinir. İnce tellerde bu görünüm ortaya rahat bir şekilde çıkar. Saçlarınız ince telli olduğu içinde güzel bir bakım şarttır.

5.Pixie Saç Stili
Erkek saç modeli kısalığındaki bayan saç modelinin adı pixie saç kesimidir. Düzgün pürüzsüz bir yüzünüz varsa çok güzel yakışacaktır.

6.Kısa Asimetrik Saç Modelleri
Bir tarafı uzun bir tarafı kısa uzunlukta olan saç kesimidir. Kısa asimetrik saçlar yüzlere kolay uyum sağlar. 2018 ve 2019 yılında da çok fazla tercih edileceğinden şüpheniz olmasın.

7.Romantik Bob Kesim
Kadınlar romantizmi severler. Miranda Kerr’in sevdiği modeller arasındadır. Yüzü tamamen çevreleyen dalgalı katlar şeklindeki bir saç modelidir.

8.Asker Tıraşı Tarzı
Adı üzerinde asker tıraşı yani çok kısa bir kesimdir. her bayana önermiyoruz günlük kullanım içinde uygun değildir. Kendinize marjinal bir görünüm eklemek için kullanabilirsiniz.

9.Modern Görünümlü Aslan Yelesi
Defilelerde bu sezon için sıklıkla gördüğümüz bir model. Yükselişte olan bir saç şekillendirmesidir. Arka kısımların yoğun ve hacimli olmasından dolayı bu ismi almıştır.

10.Gerçek Küt Saç Modeli
Bu kısa stili Rihanna çok fazla kullanıyor. Normal küt saça göre daha doğal ve ölçülüdür ondan dolayı da bu ismi almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder