Kilolu ve Kısa Boylu Kadınlara Özel Kıyafet Önerileri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Kilolu ve Kısa Boylu Kadınlara Özel Kıyafet Önerileri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Kilolu ve Kısa Boylu Kadınlara Özel Kıyafet Önerileri

Hem kısa boylu hem kilolu kadınlara yakışacak kıyafetler hangileridir? Vücut yapısı böyle olan kadınlar kıyafetleri nasıl kombinleyebilir?


Kısa boylu büyük beden kadınlar için vazgeçilmez kıyafetlerden bir tanesi elbiselerdir 

Fakat elbiselerin tamamen bedenlerine uygun olması gerekir ne dar ne geniş olacak şekilde tamamen vücut hatlarını ortaya çıkartacak, fakat problemli bölgeleri ortaya çıkartmadan tamamen vücudumuzu sıyıracak şekilde elbiseler tercih etmesi önerilir.

Kilolu ve Kısa Boylu Kadınlara Özel Kıyafet Önerileri
Kilolu ve Kısa Boylu Kadınlara Özel Kıyafet Önerileri

Bunun dışında boylarda ise kısa boylu olduğumuz için ya dizde yada dizüstü elbiseler yada etekler gitmesi önerilir bunları güzel ince topuklu bir ayakkabı ile kombinlediklerinde daha hoş olacaktır.

Ceketlerde ise kısa ceketler giymeleri önerilir tek düğmeli olabilir tabi bu göğüslerin büyüklüğü yada küçüklüğü ile alakalı, kulplu ceketler çok daha vücuda oturur ve daha kibar gözükmesini sağlar çünkü bir bel hattı ortaya çıkartacaktır dolayısıyla kısa boylu ve kilolu kadın elbise, etek kombinasyonlarını çok rahat yapabilir. 

Bunun dışında pantolon giydiği zaman giydiği ayakkabı pantalonun renginde ise topuklu bir ayakkabı onu olduğundan uzun boylu gösterecektir . 

Topuklu bir ayakkabı muhakkak kıs boylu kadının giymesi gereken aksesuarlardan birtanesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder