Kahverengi Lekeler - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 27, 2017

Kahverengi Lekeler

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Kahverengi Lekeler

Güzellik ve cilt bakımı konusunda hassas birçok bayanımızın ortak sorununu teşkil eden kahverengi lekeler! Yaşlılık lekeleri veya akciğer lekeleri olarakta bilinen kahverengi lekeler yaşlanmanın de belirtisi olarak görülebilmektedir. Birkaç etkili cilt bakım ipuçları ile bu lekelerin oluşumları azaltılabilir. Piyasada bu amaçla satılan bir çok bakım ürünü losyonları kolayca bulabilirsiniz fakat çalışanlarının araştırmaları neticesinde önerdiği ev yapımı yöntemler ile harikalar yaratabilirsiniz!..


Aşağıda belirtilen cilt bakım ipuçları ile yalnızca ekonomik tasarruflu neticeler değil cildinizde mucizevi sonuçlar elde edeceksiniz. Şaşırtıcı ev yapımı ip uçlarını takip ederek kahverengi lekeleriniz ve çilleriniz için temizleyici bir bakım elde edeceksiniz.

* Ekşi bir limonun suyunu yüzünüze krem sürer gibi uygulayın. Bu durum yüz hücrelerinizin çalışmasına neden olacak. Sonra yumuşak bir mendil ile silin ve nemlendirici uygulayın.

Kahverengi Lekeler
Kahverengi Lekeler

* Limon suyu özellikle bu amaçlı tedaviler için uygulanmıştır. Parmaklarınızla lekeli bölgelere limon suyu ile beraber masaj yapın.

* Kayısı, çilek, salatalık ve kırmızı frenk üzümü içeren sebze ve meyve maskeleri çilleri hafifletmek yardımcı olacaktır.

* Ekşi süt ile yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Lekeleri giderme amacıyla kullanıldığı gibi cilt tahrişini ve kuruluğunu önlemede de faydalıdır.

* Eşit miktarlarda maydonoz suyu, limon suyu, portakal suyu ve kırmızı frenk üzümü suyunu karıştırarak yüzünüze uygulayabilirsiniz.

* Yüzünüze bakım uygulamadan önce tam olarak yıkayıp temizlediğinizden emin olun.

* Eğer hassas bir cildiniz varsa limon suyu uygulamaktan kaçının.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder