Gelin Ayakkabısı Modelleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Gelin Ayakkabısı Modelleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Gelin Ayakkabısı Modelleri

Taşlı ve parlak ayakkabılardan hoşlanıyorsanız parlak taşlarla süslü bir birinden şık gelin ayakkabısı modellerinin detayla fotoğraflarını haberimiz de bulabilirsiniz.



Kır düğünleri için ve salon düğünleri için giyilebilecek taşlı gelin ayakkabısı modelleri hem şık hem de güz kamaştırıcı.

Gelin ayakkabısı her genç kızın hayallerini süsleyen düğün için olmazsa olmazlardan. Evlilik teklifi kız isteme merasimlerinden hemen sonra gelinlik modeli bakmaya başlayan gelin adayları için en önemli düğün alışverişi parçalarından birisi düğün ayakkabısı. Peki gelin ayakkabısı nasıl olmalı? Yüksek topuklu, alçak topuklu, platform, dolgu topuk, babet, sandelet tasarımlı ya da sade... Gelinliğin boyu, rengi, düğün mevsimi, düğün mekanı, damadın boyu sezonun modası gibi pek çok etken düğün ayakkabılarının seçiminde önemli rol oynar.

Gelin Ayakkabısı Modelleri
Gelin Ayakkabısı Modelleri

Çoğu gelin adayı ayakkabısını aramaya başlamadan birkaç model düşünür. Ancak alışveriş sürecinde şartlara göre aranan gelin ayakkabısı modelleri değişebilir.

Düğün Ayakkabısı
Peri masalı gibi bir düğünle dünya evine girmeyi kim istemez. En şık salonlarda yada romantik bir kır düğünü ile en sevdiklerinin yanı başında olduğu bir düğün herkesin hayalidir. Düğün hazırlıkları esnasında her detayın önemi büyüktür. Doğru düğün mekanı seçilmesi, gelinliğin modeli, düğün müzikleri ve tabi ki gelin ayakkabısının şık ve rahat olması. Düğün günü saatlerce ayağınızda olacak ayakkabılar hem süslemeleri hem de modeli açısından dikkatle seçilmelidir. Yaz için önü açık, topuklu sandalet modeller de uygun olurken kış düğününde kapalı ayakkabı hatta bot veya çizme tercih edilebilir. Gelinliğiniz beyaz, kırık beyaz, sedef renklerinde ise gelin ayakkabınızın da mutlaka uyumlu renklerde olmasına dikkat edilmelidir. Gelinliğin modeline göre, sade, taşlı incili, kurdeleli, çiçekli el boyama tasarımlı modeller tercih edilebilir. Nikah ayakkabısı gelin çiçeği ve gelin tacı takım olabilir hatta düğün davetiyenizle bile konsept yapabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı
Düğün fotoğrafçınız albüm fotoğraflarını çekerken size bir ömür yetecek hatıra biriktirmek istersiniz. Gelinliğinizin eteklerinin altından isimlerinizin ve düğün tarihinizin yazılı olduğu belki de resimlerinizin çizildiği gelin ayakkabılarınızın görünmesi hem sizi hem de yıllar boyunca resimlerinize bakacak yakınlarınızı mutlu edecek bir görüntüdür.

GELİN AYAKKABILARI
Gelin ayakkabıları denilince ilk gelen firma olmamız bizi gururlandırıyor. 10 yıldır binlerce gelin adayımızı memnun etmemiz ve onların referansı ile çoğalan gelinlerimizin en özel gününde rahat etmesi ile bizleri de işimizi özenle yapmamızı sağlıyor. Titizlikle hazırlanan ayakkabıların en önemli özelliği ise kalıpların rahat olması. Uzun süreli saatler için rahat olması ne kadar önemli ise şık bir model olması da o kadar önemli. Bizde farklı zevkler olduğundan koleksiyonumuzu zengin tutmak için çalışıyoruz. Ki bu model çeşidi henüz Dünya da başka bir sitede bulunmamakta. İstediğiniz modeli bulmak ve istediğiniz tasarımı yaptırmak ile sizin de en güzel gününüzde hayalinizi gerçekleştirmekten mutluluk duyacağız. Sizinde mutluluğunuzun daim olması dileklerimizle, iyi alışverişler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder