Erkekler Neden Yalan Söyler - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Erkekler Neden Yalan Söyler

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Erkekler Neden Yalan Söyler

Kadın Erkek İlişkisinde Erkekler Neden Yalan Söyler ?
Kadın, erkek bir ilişkiye sürdürürken bazen sonuçlarından korktukları için ufak yalanlar söylemek ve böylece söyledikleri yalan ile geçici olarak sorunları erteleyebileceklerini düşünmektedirler.

Bir ilişkide en çok erkeklerin yalan söylediğini varsayarsak erkekler neden yalan söyler konusu araştırılacak bir problem olarak karşımıza çıkar. Bu konu üzerinde kafamız da oluşan sorulara cevap bularak işlerinizi çözmeye çalışmalısınız. Erkekler bir ilişkide eşlerinin uygun görmeyeceği davranışları sergilerken bu davranışların sonucunu görmemek için yalan söyleyerek eşlerini kandırmayı tercih ederler. Bu sebeple kimi zaman eşlerinin güvenini sarsmak da ve bazıları da bir daha kocasına karşı güven duygusunu hissetmemektedir.

erkekler neden yalan söyler

Erkekler Neden Yalan Söyler
Erkekler Neden Yalan Söyler

Bir ilişkinin devam etmesi için en önemli kriterlerden bir tanesi olan bir ilişki için saygı kadar gerekli, önemli olan güven duygusu zedelenmemeli çiftler her zaman birbirlerine sadık kalarak güven vermeli, yalan başta aldatma konusunda ve diğer tüm konular söz konusu olmamalıdır. 

Bulunduğunuz yol ve durumun sonucunun ne olacağını düşünürseniz düşünün inkar etmek veya gizlemek hatta yalan söylemek yerine bu sorunu eşinizle birlikte aşmaya çalışmak çoğu zaman sizler için en doğru yöntem olacak ve aslın da düşündüğünüz gibi işinizi güçleştirmek yerine işinizin çok daha kolay olmasını sağlayacaktır.

Erkekler neden yalan söyler sorusu genellikle erkeklerin bazı durumlar da sorumluluktan kaçmak istemeleri ile ortaya çıkabilir yalan söyleyerek güvenin sarsılması yalnızca sizin için değil toplum için de tehdit haline gelebilir. 

Bir çift olarak yeni nesiller oluşturacak ve en başta kendi ailenizin daha sonra da koskoca bir hayatın devamı için bir nesil yetiştirecek olan kişiler olacaksınız ve yetiştirdiğiniz bireyin sağlam bir karakterinin olabilmesi için yine en önemli kişi anne, baba olarak sizler olacaksınız. 

Her birimiz çoğu zaman tatlı küçük yalanlar söyleyerek büyüyebilecek sorunların önüne alırken hayati önem taşıyan ve gerçekten ailenin bütünlüğünün ve sadakat açısından büyük yalanları konuşmak o aileye derinden yaralar ve çoğu zaman özellikle de günümüz de evliliklerinin ayrılık da neticelenmesine neden olur. Mutlu bir aile yaşamı için eşler olarak herkes öncelikli olarak kendini olduğu kadar eşini de düşünmeli kendini bırakmak istemediği zor durum da eşinde bırakmamalıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder