Dikkatleri Üzerinize Çekecek Pratik Kombinler - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Dikkatleri Üzerinize Çekecek Pratik Kombinler

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Dikkatleri Üzerinize Çekecek Pratik Kombinler

Bazı günler kendimizi dışarı çıkarken ne giysem diye kara kara düşünürken buluruz. Ya vaktimiz yoktur ya giymeyi düşündüğümüz giysinin kirlide veya ütülenmeye ihtiyacı olduğunu o an fark etmişizdir ya da sadece havamızda değilizdir.

O an vücudumuzu saran panik dalgasını hepimiz çok iyi biliriz. Böyle durumlarda en basit kombinler veya aceleyle kombinlenecek kıyafetler klavuzu herkes için faydalıdır. Aşağıda bu gibi durumlarda başvurmanız için bazı pratik bilgileri sıraladık. Aklınızın bir köşesinde kalmasında fayda var.

Dışarıya Çıkarken Ne Giymeli
Ertesi gün iş varsa çoğumuzun kıyafetleri geceden hazırdır. Bu başlık spontan ya da planlı bir dışarıya çıkışta size yardımcı olabilecek bilgileri kapsıyor. 

Dikkatleri Üzerinize Çekecek Pratik Kombinler
Dikkatleri Üzerinize Çekecek Pratik Kombinler

Öncelikle hava durumu ve nereye gideceğiniz önemlidir. Hava sıcaksa sorun yok ama soğuksa ve ille de giymek istiyorum diyorsanız tiril tiril bluzları ve tişörtleri renkli hırkalarla, dökümlü atkılarla veya kısa deri ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Yine kısa etek veya şortlarınızdan vazgeçemiyorsanız, değişik doku ve desenleri ile külotlu çoraplar imdadınıza yetişebilir. 

İkinci husus olarak nereye gideceğiniz belki de havanın soğukluğundan daha önemlidir. Arkadaşınızla kahve içmek için buluştuğunuz kafeye gece elbisesi ile gidilmez, şık bir akşam yemeğine rock stilini yansıtan giysilerle gidilemeyeceği gibi. Eğer gündüz dışarı çıkacaksanız sokak ruhunu yansıtmanız, gece dışarı çıkacaksanız daha zarif görünmenizi sağlayan giysilerle ortama uyumlanıp dengeyi kurabilirsiniz.

Ertesi gün iş varsa çoğumuzun kıyafetleri geceden hazırdır. Bu başlık spontan ya da planlı bir dışarıya çıkışta size yardımcı olabilecek bilgileri kapsıyor. Öncelikle hava durumu ve nereye gideceğiniz önemlidir. Hava sıcaksa sorun yok ama soğuksa ve ille de giymek istiyorum diyorsanız tiril tiril bluzları ve tişörtleri renkli hırkalarla, dökümlü atkılarla veya kısa deri ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Yine kısa etek veya şortlarınızdan vazgeçemiyorsanız, değişik doku ve desenleri ile külotlu çoraplar imdadınıza yetişebilir. İkinci husus olarak nereye gideceğiniz belki de havanın soğukluğundan daha önemlidir. Arkadaşınızla kahve içmek için buluştuğunuz kafeye gece elbisesi ile gidilmez, şık bir akşam yemeğine rock stilini yansıtan giysilerle gidilemeyeceği gibi. Eğer gündüz dışarı çıkacaksanız sokak ruhunu yansıtmanız, gece dışarı çıkacaksanız daha zarif görünmenizi sağlayan giysilerle ortama uyumlanıp dengeyi kurabilirsiniz.

2017 kombinleri
En Basit Kombinler
Gelelim en basit kombinlere. Tekstil sektörü bize binlerce seçenek sunsa da iş görüşmeleri için şık bir topuklu ayakkabı ile tamamlanmış siyah pantolon-beyaz gömlek üçlüsü; yoğun bir iş günü için ise bunun babet ile kombinlenmiş hali her kadının vazgeçilmezidir. 

Yine gündüz dışarı çıkılacaksa blue jean- herhangi bir renkte kazak-spor ayakkabı veya stiletto en basit ve tarz kombinlerdendir. Gece şık bir mekanda planınız var ise siyah elbise hayat kurtarır. Siyah elbiselerin hemen hemen tüm modelleri çizmelerle veya topuklu ayakkabılarla kombinlenirse şıklığı her zaman garanti eder. Yok ben siyah sevmiyorum derseniz koyu renkli herhangi bir elbiseyi, o geceki ruh halinizi yansıtan tarzda bir ayakkabı ve takı ile kombinleyerek gideceğiniz mekanda arzı endam edebilirsiniz.

Aceleyle Kombinlenecek Kıyafetler
İşte en sıkıntılı konu. Aceleyle kombinlenecek kıyafetler için gardrobunuzda her daim hazır olması gereken bazı parçalara ihtiyaç var. Bunlar, beyaz tişört, pastel renklerde bir hırka, mavi bir blue jean, koyu renkli bir elbise, siyah bir pantolon ve beyaz bir gömlek. Bunları tamamlamak için seçeceğiniz ayakkabı-çanta ve takı üçlüsü size kalmış. Yukarda sayılan parçalar her şekilde birlikte kombinlenebilir –elbiseyi tabi ki hariç tutuyorum; onu sadece belki hırkayla birlikte kullanabilirsiniz-. Bunların haricinde, pratik kombin denince aklınızda mutlaka şunu da tutmalısınız: Sade bir kıyafet ile iddialı bir ayakkabı, çanta veya takı; çok renkli olmayan bir giysi kombini ile iddialı bir makyaj ya da şapka vb gibi bir detay acil durumlar için pratik kombinlerin başını çeker. Bunları aklınızın bir köşesinde bulundurun ve telaş etmeyin çünkü siz her halinizle güzelsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder