Cildinizi Doğal Görünümüne Kavuşturun - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 27, 2017

Cildinizi Doğal Görünümüne Kavuşturun

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Cildinizi Doğal Görünümüne Kavuşturun

Cildiniz doğal beyazlığında değil mi? Bu durumun önüne geçmek için hemen kimyasal metodlara yönelmeyin. Haberimizi okuyup doğal yöntemlerle cildinizin doğal beyazlığına nasıl ulaştığını Cildinizi doğal beyazlığına ulaştırmanız için uygulamanız gereken birkaç kolay yöntem var. Öncelikle tıpkı maske uygulamadan önce yaptığınız gibi yüzünüzü nazik bir şekilde yıkayın ve kuru bir havlu ile kurulayın.

Önceden hazırlayıp buz dolabına koyduğunuz domates ve limon suyunu karıştırıp her sabah 15dk boyunca yüzünüze uygulamayı kendinize bir alışkanlık haline getirin. Dolabınızda bu karışımı sürekli bulundurun, 15dk uyguladıktan sonra yüzünüzü yıkayın ve pamuklu bir bezle nazikçe ovalayın. Bu durum yüzünüzü ölü derilerden arındıracak ve cildinizin doğal beyazlığına kavuşması adına çok yardımcı olacaktır.


Gece Maskeleri Gece yatağa gitmeden önce cildinizi nemlendirmek için bal ve limon suyu karışımı maske yapıp yüzünüze uygulayabilirsiniz. 

Cildinizi Doğal Görünümüne Kavuşturun
Cildinizi Doğal Görünümüne Kavuşturun

Bir çay kaşığı limon suyu ve balı iyice karıştırıp 15dk yüzünüze uygulayın. Akabinde yüzünüzü ılık su ile durulayıp yine pamuklu bir bez ile kurulayın.

Cildinizi Derinden Temizleyin Haftada bir kez cildinizi ölü derilerden arındırmanız gerekir. Birer yemek kaşığı zeytin yağı ve beyaz şekerş karıştırın. Yüzünüze ellerinizi kullanıp dairesel hareketlerle nazik bir şekilde uygulayın. Haftada bir kez bu karışımı denemeyi unutmayın.

Kozmetik Çözüm Cildinizi doğal beyazlığına kavuşturmak için uygulanabilecek başka bir yöntem Organik Aloe Vera Jel. En iyi sonucu almak için günde iki kez, sabah ve gece kullanmak gerekir. Aloe vera cilt tonunuzu beyazlatmak için yardımcı olur ve aynı zamanda cilt üzerinde inanılmaz bir soğutma etkisi vardır. Bir nemlendirici gibi davranır ve pozitif sonuca ulaşma adına çok etkili olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder