Bilsem Öğrenci Tanılama Kılavuzu - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 01, 2017

Bilsem Öğrenci Tanılama Kılavuzu

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Bilsem Öğrenci Tanılama Kılavuzu

Bilsem Öğrenci Tanılama Kılavuzu
2017-2018 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama Kılavuzu Yayımlandı.

2017-2018 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama Kılavuzu u indirmek için tıklayınız...
Bilim ve Sanat Merkezleri ( BİLSEM ) Öğrenci tanılaması ile ilgili kılavuz yayınlandı.

2017 – 2018 eğitim öğretim yılı içinde BİLSEM tanılamasının nasıl yapılacağı ile ilgili kılavuz Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ( ÖRGM ) tarafından yayınlandı.

Bilim ve Sanat Merkezleri ( BİLSEM ) Öğrenci tanılaması ile ilgili kılavuz yayınlandı. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı içinde BİLSEM tanılamasının nasıl yapılacağı ile ilgili kılavuz Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ( ÖRGM ) tarafından yayınlandı.  Bilim ve Sanat Merkezleri bu kılavuzda belirtilen iş ve işlemler sonucunda Özel yetenekli öğrencileri alıyorlar. Kılavuzdaki takvim haricinde BİLSEM’ler öğrenci kabul etmiyor. Bunun için kılavuz iyi incelenmeli ve tarihler takip edilmeli.  Bu yıl (2017 – 2018) BİLSEM Öğrenci tanılamaları kaçıncı sınıfları kapsıyor? Grup Tarama Sınavı Ne zaman yapılacak? Kimler Bireysel incelemeye girecek? BİLSEM kayıt tarihleri ne zaman? BİLSEM başvuruları ne zaman? gibi bir çok sorunun cevabı bu kılavuzda yer almaktadır. İleri ki yazılarımızda daha ayrıntılı incelemelerimiz ve bilgilendirme yazılarımız olacaktır. Bizi takip etmeye devam edin.
Bilsem Öğrenci Tanılama Kılavuzu

Bilim ve Sanat Merkezleri bu kılavuzda belirtilen iş ve işlemler sonucunda Özel yetenekli öğrencileri alıyorlar. Kılavuzdaki takvim haricinde BİLSEM’ler öğrenci kabul etmiyor.

Bunun için kılavuz iyi incelenmeli ve tarihler takip edilmeli.

Bu yıl (2017 – 2018) BİLSEM Öğrenci tanılamaları kaçıncı sınıfları kapsıyor?
Grup Tarama Sınavı Ne zaman yapılacak?
Kimler Bireysel incelemeye girecek?
BİLSEM kayıt tarihleri ne zaman?
BİLSEM başvuruları ne zaman?

gibi bir çok sorunun cevabı bu kılavuzda yer almaktadır. İleri ki yazılarımızda daha ayrıntılı incelemelerimiz ve bilgilendirme yazılarımız olacaktır.

Bizi takip etmeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder