Ağlayan Bebekleri Susturan Bebek Şarkıları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Ağlayan Bebekleri Susturan Bebek Şarkıları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Ağlayan Bebekleri Susturan Bebek Şarkıları

AĞLAYAN BEBEKLERİ SUSTURAN BEBEK ŞARKILARI
Bebekler hayatımız boyunca sorumluluklarını üstlendiğiniz ve sizin canınızdan bir parça olan yavrularınız olsa da kimi zaman dayanılmaz ağlama nöbetleri ve sakinleştirilemeyen krizleri nedeniyle ebeveynlerini yormaktadırlar.

Bu nokta da ağlayan bebek nasıl sakinleştirilir ve ağlayan bebeği susturan bebek şarkıları sizlerin araştırmalarınız içerisinde yer almaktadır. Ağlayan bebeği susturmanın birçok yolu vardır.

Ağlayan bebekleri susturan bebek şarkıları ile bebeğinizin susturmak da bu yöntemlerden biridir. Ancak kimi zaman bu yöntemlerin hiç biri bir işe yaramaz da bebek sakinleşmek için sakince melodi eşliğin de şarkılar söylenirdi. Bu durum da çocuğun panik halinde hızlı bir şekil de sallamak veya kucak dolusu atmak yerine onun huzur bulacağı ve dikkatini çekecek şekil de gözlerinin içine bakıp saçlarını okşayacağı en şefkatli halinizle şarkı söyleyerek mutlu olmasını ve sakinleşmesinin sağlayacaktır.

Ağlayan Bebekleri Susturan Bebek Şarkıları
Ağlayan Bebekleri Susturan Bebek Şarkıları

Annelerin bebeklerine mırıldandıkları bazen müzikli ninniler bebeklerin sakinleşmesin de daha etkili olabiliyor.

ağlayan bebekleri susturan bebek şarkıları

Ağlayan bebekleri susturan bebek şarkıları arasın da herkesin bildiği dandini dandini, atam tutam ben seni, uyusun da büyüsün ninni gibi hemen hemen herkesin bildiği ve bebeğine söylediği ninniler bulunmaktadır. Fış fış kayıkçı gibi bebek şarkıları bebeklerin sakinleşerek bir müddet sonra uyumasını sağlar. Sanatçıların sesi, melodileri yalnızca bebekleri değil çoğu zaman uykusuz kalmış olan annelerin de sakinleştirerek uyumasını sağlar.

Ağlayan bebekleri susturan bebek şarkıları da kimi zaman etkili bir çözüm olmayabilir de çocuğunuz hiçbir şeklide sakinleşmiyorsa sağlık kuruluşlarından yardım talebin de bulunmanız gerekir. Bizim bilmediğimiz herhangi bir nedenden dolayı bebekleriniz sebepsiz yere ağlayabilir kimi zaman bu bir gaz sancısı, kimi zaman orta kulak iltihaplanması, kimi zaman da kabızlık gibi sorunlar neden olabilir. 

Bebekler genellikle uyku saatlerini bağlı kalırlar ve uyku saatleri gecesinde ağlayarak ya da inatlaşarak uyurlar. Bu nedenle sizler mümkün olduğunca çocuğunuzu saatin de uyutun uykusunu almasını sağlayacak ortamlar hazırlamalısınız. Aksi takdirde bebeğiniz huzursuzlaşır, hırçınlaşır ve ağlama krizlerine girebilir. Böyle bir durumda da onu sakinleştirmek için emziren anneler emzirme ve milli yöntemiyle bebeklerini sakinleştirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder