71. Özel Güvenlik Temel Sınavı Sınav Soruları Hatalı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 29, 2017

71. Özel Güvenlik Temel Sınavı Sınav Soruları Hatalı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

71. Özel Güvenlik Temel Sınavı Sınav Soruları Hatalı

71. Özel Güvenlik Temel Sınavı Sınav Soruları Hatalı
SINAV SORULARI HATALI
30 Temmuz 2017 günü yapılan ÖGG sınav sorularının A Kitapçığının hatalı sorulardan oluştuğu açıklandı.


Özel Güvenlik Sınavı Hatalı soruları ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı açıkmala şöyle;

30 Temmuz 2017 tarihi Pazar günü saat 10.00 da ülke genelinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik 71.Temel Eğitim Sınavı A grubu kitapçığının bazılarının hatalı olduğu tespitedilmiştir. Merkezi Sınav Komisyonu gerekli çalışmalara başlamış, aksaklık en kısa sürede giderilecektir.

71. Özel Güvenlik Temel Sınavı Sınav Soruları Hatalı
71. Özel Güvenlik Temel Sınavı Sınav Soruları Hatalı

71.Temel Eğitim Sınavı A grubundan hatalı kitapçıkla sınava giren adaylardan sınav ücreti alınmadan tekrar sınav yapılacaktır. Sınav tarihi ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

B Grubu olarak sınava girenlerin durumu ne olacak?

B Grubu olarak da sınava girenlerin de sınavlarının yenilenmesi beklenmektedir. Aksi halde A grubundan sınava girenlerle B grubundan sınava girenler farklı sorularla sınav yapılmış olacağından tüm sınavın yenilenmesi beklenmektedir.

Tekrarlanan sınavın tarihi ne zaman?

Henüz Emniyet Genel Müdürlüğünün bu konuda yapmış olduğu bir açıklama olmamakla birlikte 72. Özel Güvenlik sınavının 1 Ekim 2017 tarihinde yapılacağı düşünüldüğünde Hatalı sınavın tekrarının Eylül ayı içerisinde aynı okullarda yapılacağı değerlendirilmektedir?

Bu bir fırsat olarak değerlendirilmeli?

Kursiyerler açısından hatalı sınav bir fırsat olarak değerlendirilmeli ve ciddi bir denemeden geçmiş olarak ara vermeden çalışmaya devam edilmelidir. Başarının sırrı aşağıda açıklandığı şekilde çalışmaktan geçmektedir.

Umarız sizde son günlere bırakmadan şimdilerden sınava hazırlanmaya başlamışsınızdır. Günden güne Özel Güvenlik Görevlisi ihtiyacının arttığı bir dönemde sektörde yer alabilmek için ciddi çalışmaya ihtiyaç duyulmaktadır. 

Özel Güvenlik Sınavlarına hazırlanmak için;

öncelikle kurs kitaplarından ve metin kaynaklardan çalışmanızı,

daha sonra Anayasa ve Özel Güvenlikle ilgili kanunları metinlerinden çalışmanızı

daha sonra da sitemizden Online Sorular bölümünde bulunan 70 Özel Güvenlik Temel ve 46 Özel Güvenlik Yenileme testlerinden sondan başlayarak başa doğru çözmenizi öneriyoruz.

Sitemizde Özel güvenlik ile ilgili yaklaşık 3500 adet soru bulunmaktadır. sürekli soru eklenmektedir. Üstelik bu sorular dünyada ilk defa sitemizde uygulanan online soru çözüm tekniğine göre çözme imkanı ile hizmetinize ücretsiz olarak sunulmuştur. Bu teknik soruyu okuyup üzerinde düşündükten sonra cevap şıkkına tıklamak suretiyle hemen doğru cevabı görmenizi sağlamaktadır. Diğer kağıt üzerinde işaretleyip daha sonra kontrol etme yönteminden avantajı burada ortaya çıkmaktadır. Eski usul test çözmede doğru olduğunu düşündüğünüz cevabı işaretledikten sonra kontrol etmek için geçen 20 - 30 dakikalık sürede beyniniz onun doğru olarak kabul ediyor ve akılda cevap oymuş gibi yanlış cevap kalıcı oluyor. Oysa tarafından Türkiyede ve Dünyada ilk olarak geliştirilen Online soru çözüm tekniğinde, doğru cevap hemen görüldüğünden akılda kalıcılık daha fazla olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder