Metin Hara Adriana Lima Aşkı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Temmuz 16, 2017

Metin Hara Adriana Lima Aşkı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Metin Hara Adriana Lima Aşkı

Metin Hara Adriana Lima Aşkı Son olarak Ayşe Arman'a bir röportaj veren Metin Hara, oldukça ilginç beyanlarda bulunmuş. Bu röportajdan en çok göze çarpanlar ise şöyle:
"Kurgu diyenlerin ya matematikleri bozuk ya da ahlakları!"
"Kurgu diyenlerin ya matematikleri bozuk ya da ahlakları!"

Ayşe Arman'ın "bu aşk kurgu mu" sorusu üzerine şöyle cevap verdi Hara: "Ayşecim, sen de senelerdir basının içindesin. Bir kadınsın, sen de ünlüsün. Gözünü seveyim, sana para teklif edilse ve sevmediğin bir adamla öpüş dense, öpüşür müsün? Kabul eder misin? Etmezsin di mi? Kim eder? Bunun böyle olduğunu düşünebilmek nasıl bir kafadır? Nasıl bir zihniyet buna ihtimal verir? Üstelik sözünü ettiğimiz kadın, dünyanın en ünlü, en çok para kazanan modeli. Zaten kazanmış kazanacağı kadar. Bu kadının çalıştığı markaların ve aldığı bütçelerin büyüklüğü inanılır gibi değil, bunun farkında mı değiller? Ya matematikleri bozuk ya da ahlakları!"

Metin Hara Adriana Lima Aşkı "Bu sefer para kazanmadı. 30 TL’ye alınan bir müzik kutusu, bir kâğıda yazılan şiir kazandı!"
Arman'ın "İyi de her yerde öpüşüyorsunuz. Gerçekten aşık olan adam kaybolur" sözleri üzerine ise "Ayşecim, bizim kaldığımız çiftlik 50 dönüm. Birazdan sana bulunduğumuz yerdeki dağın fotoğrafını yollayacağım. Nereden çektiklerini gör. 1.5 km’den, upuzun teleobjektifle çekiyorlar.

Metin Hara Adriana Lima Aşkı
Metin Hara Adriana Lima Aşkı

Biz de oraya branda gerdirdik. Onlar tabii böyle yazacak, böyle konuşacak. Bu sefer purolu, yatlı, fabrikalı adamlar kazanmadı, 30 TL’ye alınan bir müzik kutusu, bir kâğıda yazılan şiir kazandı! Gençler bunu bilsin. Artık sadece parayla olmuyor bu işler. Sadece dünyayı, havayı, insanları, çalışanları sömürenler kazanmıyor. Gönlü geniş, sıfatların ötesinde güzel bir kadın bile, bir tane şiire, bir müzik kutusuna, gayet rahat vurulabiliyor! Sana âşık oluyor! Gençler bunu örnek alsın, çekemeyenler de sodalarını içsinler! Çünkü daha büyük şeyler de olacak…" şeklinde yanıt verdi.

Metin Hara Adriana Lima Aşkı
Metin Hara Adriana Lima

"Bütün dünyanın Paulo Coelho’su olacağım"
"Aşk olarak da olacak, başarı olarak da olacak. Ben daha Birleşmiş Milletler’de seminer vereceğim. Bütün dünyanın Paulo Coelho’su olacağım. Binlerce insanın hayatını değiştireceğim. Her sene hedefime biraz daha yaklaşıyorum. O yüzden bu yazılıp çizilenlere hiç sinirim bozulmuyor. Hatta Demet Akalın da bir şey yazmış çok güldüm..."

Metin Hara Adriana Lima Aşkı “Adam öldürmedik, uyuşturucu kullanmadık, kötü bir şey yapmadık, sadece aşk yaşıyoruz!”
Bir restoranda görülmeleri üzerine ise: "E sıkıldık. Beş gün kadını papağan gibi burada mı tayım? 12 araba gazeteci bekliyor kapıda diye, ben niye kendi hayatımı kısıtlıyorum? Yenge, muhteşem bir şey söyledi dün bu arada: “Adam öldürmedik, uyuşturucu kullanmadık, kötü bir şey yapmadık, sadece aşk yaşıyoruz!” dedi. Gerçekten de öyle. Bizim hiçbir problemimiz yok. Dünya da aslında umurumuzda değil. Biz havaalanının lounge’unda öpüşüyorduk, bir hıyar çekmiş. Sevdiğim kadın, öperim, bu kadar! Sana ne? İndik, zaten basın buradaydı. Arkamızdaki arabaya çarptılar araya girmek için. Bu arada yazdıkları da doğru değil, biz hız mız yapmadık, alenen yalan yazıyorlar. Geldik, villanın tepesine tırmandılar. Bodyguard’lar getirttik, güvenliğinden korktuk kadının. Şimdi 12 araba bekliyor. Sen söyle, objektiflere yakalanmamanın imkânı var mı? Demin de dağa tırmandılar…"

"Acunla tanışmıyorum, program yapmak gibi bir şey söz konusu değil."

"Kirada oturuyorum. Adriana Yenge’yi de, 5. Gazeteciler Sitesi’ndeki evime götürürüm, evin şekli şemali ya da nerede olduğu onun umurunda değil ki…"

"Sen benim eski sevgililerimi hiç google'ladın mı?"
Ayşe Arman, herkesin aklındaki o soruyu soruyor: "Sen Marlon Brando değilsin, bu kadın sende ne buldu?"

Metin Hara Adriana Lima Aşkı

"Fiziksel çok bir özelliğim yok ama sen hiç benim eski sevgililerimi Google’dın mı? E ben sana söyleyeyim o zaman. Aslı Tandoğan, Ekin Türkmen, Müge Boz, Beste Kökdemir. Bunlar benim eski sevgililerim. Hepsi inanılmaz güzel, kendi alanlarında inanılmaz başarılı, sempatik, yaratıcı, üretken ve çok güzel kadınlar. Hepsi de ünlü. Ben kimseye bir şey kanıtlamak durumunda değilim. Bugüne kadar de hep sessiz durdum. Birlikte olduğum kadınların hepsi zaten dünya güzeli ve dünya tatlısı. Muhteşem gönüllü kadınlar. Şimdi de kanlı canlı, gayet doğal, iki çocuk annesi, ailesine yardım eden Adriana Lima var hayatımda. Ben de onun hayatının bir parçasıyım. Nokta…"

Metin Hara Adriana Lima Aşkı

Adriana Lima, "Seninle her şeye hazırım, nerede gittiğimizin önemi yok, yeter ki senin yanında olayım!” diyor.

Metin Hara Adriana Lima Aşkı
Evet, Metin Hara'nın söyledikleri özet olarak böyle. Yengeler, Google'lar, aşklar havada uçuşuyor gördüğünüz gibi... E bize de "Hayırlısı olsun" demekten başka bir şey düşmüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder