Survivor 2017 Tuğçe Melis Demir Kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 28, 2017

Survivor 2017 Tuğçe Melis Demir Kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Survivor 2017 Tuğçe Melis Demir Kimdir?
Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2017 tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın en beğenilen programı olan Survivor, fiziksel kuvvet isteyen oyunlarıyla yarışmacılara zor anlar yaşatabiliyor. Aç, susuz ve uykusuz kalıyor olmaları birçok yarışmacının mental dengesini alt üst edebiliyor.

Böyle bir ortam içinde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında tartışmalar yaşanabiliyor. Survivor 2017’nin dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Tuğçe Melis Demir, aynı diğer yarışmacılar gibi sporla ilgilenen bir yarışmacı. Ülkemizde yeni gelişmeye başlayan Buz Hokeyi sporunun içerisinde yer alan 1.67 boyundaki güzel yarışmacı, ayrıca Türkiye Milli Buz Hokeyi takımında forma giyiyor.

Tuğçe Melis Demir’in Yaşamı ve Survivor Hakkındaki Düşünceleri
Tuğçe Melis Demir Kimdir
Tuğçe Melis Demir, 11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimine de Ankara’da devam eden Tuğçe, çocukluk yıllarından itibaren spora büyük bir ilgi duydu. Buna rağmen üniversite dönemi geldiğinde spor ile ilgili bir bölüm tercihi yapmadı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni kazandı ve Ankara’dan İzmir’e taşındı. Lisans eğitimine devam ederken, çocukluk çağlarında yönelmek istediği sporu aklına getirdi. Ülkemize yabancı bir spor olan buz hokeyi ilgisini çekti, aynı zamanda Amerikan Futbolu gibi buz hokeyi de ülkede popülerlik kazanmaya başlamıştı.

Tuğçe Melis Demir Biyografi
Bu nedenle Buz Hokeyi takımına dahil olmayı seçti, ancak ilk başlarda buz üzerinde dengede durmayı pek başaramasa da, spora olan tutkusu kendini geliştirmesine yardımcı oldu. Takımıyla birçok müsabakaya çıkan Tuğçe, ODTÜ Buz Hokeyi takımı ile anlaştı ve lisanslı sporcu oldu. Kısa sürede Türkiye Kadın Buz Hokeyi Milli Takımı’na kadar yükselmeyi başardı. Türkiye forması altında birçok şampiyonaya katıldı, ayrıca takımıyla beraber Spor Bakanlığı’nda ağırlandı. Aktif spor hayatına devam eden Tuğçe Melis Demir, Survivor 2017’ye katılmak için başvuruda bulundu.


Tuğçe Melis Demir
Survivor’da iddialı olduğunu belirten Tuğçe Melis, Buz Hokeyi gibi ağır bir spordan geldiğini ve bu sayede Survivor 2017’nin zorluklarına dayanabileceğini açıklamıştı. Survivor 2017’de gönüllüler takımında yer alan Tuğçe Melis Demir, kendisini destekleyen önemli bir hayran kitlesine sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder