Survivor 2017 Ogeday Girişken Kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 29, 2017

Survivor 2017 Ogeday Girişken Kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Survivor 2017 Ogeday Girişken Kimdir?
Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen zorlu yarışma programı Survivor 2017 büyük bir heyecana sahne oluyor. Ünlüler ve gönüllüler takımında bulunan yarışmacıların sporcu kökenli olmaları, hırslı birer kişilikleri bulunması, şampiyonluk hedeflemeleri gibi etkenler yarışmanın seyir zevkini arttırıyor. Gönüllüler takımının bir üyesi olan Ogeday Girişken, fizik olarak dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Fenerbahçe kürek takımının lisanslı oyuncusu olan Ogeday, aynı zamanda Türkiye Kürek Milli Takımı’nın da bünyesinde yer alıyor. 1.85 boyundaki sporcu Survivor 2017 şampiyonluğu için oldukça iddialı. Peki, Survivor 2017 Ogeday Girişken kimdir?

Ogeday Girişken Kimdir
Ogeday Girişken’in Yaşamı ve Survivor Hakkındaki Düşünceleri
Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi, çocukluk yılları ve eğitim hayatı da İstanbul’da devam etti. Liseyi Özel Dragos Otelcilik Lisesi’nde okuyan Girişken’in Üniversite yılları, yine İstanbul’da devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu kazandı ve bu üniversiteden mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren spora yönelen Ogeday; yüzme, kürek gibi spor dallarına ilgi duymaya başladı. Üniversite yaşamı boyunca bu ilgisini arttırarak kendisini geliştirme fırsatı buldu.

Ogeday Girişken Biyografi
Üniversiteden mezun olduktan sonra taraftarı olduğu ve çok sevdiği Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı sporcusu oldu. Fenerbahçe Kürek Takımı’nın önemli isimlerinden biri haline geldi ve Fenerbahçe taraftarıyla olan diyalogunu hep canlı tuttu. Fenerbahçe’de yakaladığı başarılar onun Türkiye Kürek Milli Takımı’na çağrılmasını sağladı. Dünya Gençler Kürek Şampiyonası’nda boy göstererek kariyerinde önemli bir olaya imza attı. Litvanya’da gerçekleştirilen 23 yaş altı Dünya Kürek Şampiyonası’nda milli takımı temsil etti. Şampiyona’da sekizincilik kazanan Girişken, Türkiye’de gerçekleştirilen kürek yarışmalarında dereceler elde ederek başarılarını sürdürdü. 


Ogeday Girişken 
Survivor 2017’ye gönüllüler takımında katılan Ogeday Girişken için Survivor adası, olmak istediği yer anlamına geliyor. Kürek sporunun ne kadar zorlu bir dal olduğunu açıklayan yarışmacı, bu sporu yaparken ellerinin su topladığını ve çoğu yarışmadan sonra adım bile atamayacak hale geldiğini belirtti. Ayrıca kürek sporunun sadece kürek çekmek olmadığını, denge ve konsantrasyonun olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi. Fiziksel gücü ve hırsıyla dikkat çeken Ogeday, Survivor 2017’yi kazanabilecek adaylar arasında gösteriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder