Survivor 2017 Gökhan Gözükan Kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 28, 2017

Survivor 2017 Gökhan Gözükan Kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Survivor 2017 Gökhan Gözükan Kimdir?
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2017 yarışmasında birbirinden kuvvetli şampiyonluk adayları bulunuyor. Gönüllüler takımının bir üyesi olan Gökhan Gözükan, yarışma öncesinde yaptığı iddialı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. 1.92 boyundaki Gökhan Gözükan, Karadenizli olmasının kendisine Survivor 2017’de bir avantaj sağlayacağını düşünüyor. 34 yaşındaki yarışmacı boks sporu ile uğraşıyor, ayrıca oyunculuk ve mankenlik deneyimleri de bulunuyor.

Gökhan Gözükan’ın Yaşamı ve Survivor Hakkındaki Düşünceleri
Gökhan Gözükan Kimdir
Gökhan Gözükan 1983 yılında Ordu’da dünyaya geldi ve çocukluk dönemini de Ordu’da geçirdi. Daha sonrasında spora ilgi duymaya başlayan Gökhan, uzun bir boya sahip olması nedeniyle çevresi tarafından ajanslara başvurması yönünde öneriler aldı. İstanbul’da mankenlik ajanslarıyla görüştü ve birçok katalog çekiminde yer alarak modellik yaptı.

Gökhan Gözükan Biyografi
Spora devam etmesiyle birlikte vücuduna bakmaya başladı ve vücut geliştirmeye yönelerek fiziğini geliştirme imkanı buldu. Fitness ve boks gibi sporlara yönelince dikkat çekici bir görünüme kavuştu. “Kaderimin Yazıldığı Gün” isimli televizyon dizisinde rol alarak kendisini Türkiye’ye tanıttı. Survivor 2017’ye başvuruda bulundu ve Acun Medya tarafından yarışmacı kadrosuna dahil edildi.

Gökhan Gözükan 
Lider ruhlu bir karaktere sahip olduğunu belirten Gökhan Gözükan, Survivor 2017’de tek hedefinin şampiyonluk olduğunu söylüyor. Karadeniz’de fırtınaların bir hayli sert estiğini ve kendisinin de Survivor 2017’de fırtına gibi esmek istediğini dile getiriyor. 


Ayrıca, zorlukların üstesinden gelebileceğine ve ekibi zor durumlara düştüğünde onlara liderlik edebileceğine inanıyor. Gökhan Gözükan’ı Survivor 2017’de gönüllüler takımında izliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder