Nur Tuğba Algül Kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 30, 2017

Nur Tuğba Algül Kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Nur Tuğba Algül Kimdir?
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği “Var mısın Yok musun” isimli yarışmada adını duyurmayı başaran Nur Tuğba Algül, Sky Türk ve Ntv gibi kanallarda sunuculuk yaptıktan sonra tekrar Acun Ilıcalı’nın bir projesinde yer alma şansı elde etti. Güzel sunucu öncelikle “Ütopya Panoroma”, daha sonra “Survivor Panoroma” programlarında sunuculuk yapmaya başladı. Şehit haberlerini sunarken yaptığı gafla hatırlanan sunucu, Mustafa Namlı ile evli ve bir erkek çocuğu annesi.

Nur Tuğba Algül
Nur Tuğba Algül’ün Yaşamı ve Kariyeri
Nur Tuğba Algül, 15 Haziran 1983 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Çocukluk yıllarını Mersin’de geçiren Algül, ilk ve ortaöğrenimini de bu şehirde tamamladı. Daha sonrasında Balıkesir Üniversitesi’ni kazandı ve bu üniversiteden mezun oldu. Bir dönem ekranlarda reytingleri alt üst eden yarışma programı Var mısın Yok musun’ a katıldı. Yarışmadaki sempatik hareketleri, güzelliği ve duruşuyla Türk halkının beğenisi kazandı. Ekranlardaki yerini benimsedi ve sunuculuk yapabileceğini düşünerek Türkiye’nin önemli spikerlerinden olan Gülgün Ferman’dan diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı.

Nur Tuğba Algül Kimdir
Aldığı eğitimler sonrasında Sky Türk kanalıyla anlaştı ve spikerlik hayatı başlamış oldu. Gece haberlerini başarıyla sunan Algül, diğer kanalların da ilgisini çekmeyi başardı. 18 Nisan 2011’de Ntv kanalına transfer olarak kariyerinin en önemli adımını attı, ancak kanaldaki kariyeri beklediği kadar uzun sürmedi. 7 Ağustos 2012 tarihinde büyük bir skandala imza attı. Haber bülteni esnasında şehit haberleriyle ilgili bölümü sunarken, haberle ilgili bandın ekrana girmesinin ardından sesi bantta duyulmaya başladı. Nur Tuğba Algül, şehit haberleri esnasında şarkı söylüyordu ve bu skandal sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı. Ülke genelinde büyük bir tepki alan sunucu, Ntv tarafından uzaklaştırıldı.

Nur Tuğba Algül Biyografi
Ntv kariyeri 2014 yılında sonlanan Algül, Acun Ilıcalı’nın kanalı Tv8’e transfer oldu. Tv8 ekranlarında Ütopya yarışmasının yorum ve analiz bölümü olan “Ütopya Panoroma” programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Performansı beğenilince “Survivor Panoroma” programının da sunuculuğuna getirildi. 2015 yılında Mustafa Namlı’yla dünya evine giren ve bir erkek çocuğu olan Nur Tuğba Algül, günümüzde hala “Survivor 2017 Panaroma” programını sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder