Elif Sönmez Kimdir? Elif Sönmez’in Yaşamı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 28, 2017

Elif Sönmez Kimdir? Elif Sönmez’in Yaşamı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Elif Sönmez Kimdir? Elif Sönmez’in Yaşamı
Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolde oynadığı “Karadayı” dizisindeki “İlknur Kara” karakteriyle hatırlanan oyuncu Elif Sönmez, 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluk çağını ve eğitim hayatını da İstanbul’da geçiren Sönmez’in oyunculukla ilk buluşması, “Yağmur Zamanı” isimli televizyon dizisiyle gerçekleşti. Daha sonrasında Asi, Karadayı, Reis gibi dizilerde rol aldı. 1.60 boyunda ve 54 kilo olan Elif Sönmez, 2016 yılının nisan ayında uzun zamandır birlikte olduğu Burak Gürmeriç ile dünya evine girmiştir.

Elif Sönmez
Elif Sönmez’in Yaşamı
Elif Sönmez, 20 Kasım 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını da İstanbul’da geçiren Elif Sönmez, İtalyan Lisesi’nden mezun oldu. Milano Güzel Sanatlar Akademisi’ne yerleşerek Heykel bölümünü bitirdi. Küçük yaşlardan itibaren sanata karşı büyük bir ilgisi bulunmaktaydı. Yaşamının geri kalan bölümünde sanatın içinde bulunmayı istedi. Kendi evinde bir atölye kurdu ve heykel çalışmalarına bu atölyede devam etti. Laçin Ceylan ile tanışması, Elif Sönmez’i daha önce düşünmediği bir mesleği yapmaya yönlendirecekti.

Elif Sönmez Kimdir
Laçin Ceylan’ın önerisiyle oyunculuk eğitimleri almaya başladı ve eğitimler sona erdikten sonra, 2004-2006 yılları arasında yayınlanan “Yağmur Zamanı” isimli dizide rol aldı. Dizide gösterdiği oyunculuk performansıyla göz doldurdu, daha sonra ise farklı projeler için teklifler almaya başladı. 2007-2008 yılları arasında “Asi” dizinde “Melek Doğan” karakterini canlandırdı. Murat Yıldırım, Tuba Büyüküstün, Çetin Tekindor gibi önemli oyuncularla birlikte rol aldı. İlk sinema filmi deneyimi 2009 yapımı “Sonsuz” filmiyle gerçekleşti. 2010 yılında “Gişe Memuru” sinema filminde rol alarak ikinci kez beyazperdede yer aldı. Ayrıca ilk yönetmenlik tecrübesini 2010 yılında çıkan “Kars Öyküleri” filminde yaş


Elif Sönmez Biyografi
2011 yılında “Reis”, 2012 yılında “Koyu Kırmızı” ve “Son” isimli dizilerin oyuncu kadrosuna giren Elif Sönmez’i popüler hale getiren dizi ise “Karadayı” oldu. Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ve oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor ve Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı dizide “İlknur” karakterini oynadı. Dizinin toplam 92 bölümünde rol alan Sönmez, 2016 yılında ise herhangi bir proje içinde bulunmadı. Bu süre zarfında Burak Gürmeriç ile evlenen Elif Sönmez’in 2017 yılında sinema ve dizi projelerinde yer alması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder