İl dışı öğretmen atamaları ne zaman yapılacak - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 17, 2017

İl dışı öğretmen atamaları ne zaman yapılacak

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
İl dışı öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Öğretmenlerin 2017 İl dışı öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 17 Mayıs 2017 Çarşamba 19:00 Öğretmenlerin 2017 İl dışı öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? MEB açıkladı. Öğretmenlerin 2017 İl Dışı Yer Değiştirme Takvimi Açıklandı. İl dışı atamalar ne zaman yapılacak sorusu cevabını buldu. Öğretmenlerin iller arası yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. MEB tarafından açıklanan 2017 il dışı yer değiştirme takvimine göre başvurular 15-21 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacak. İl dışı atama sonuçları ise 23 Haziran 2017 tarihinde açıklanacak.

2017 İl Dışı Atama Tarihleri MEB 2017 İl Dışı Tayin Tarihleri belli oldu. İl içi ve il dışı atamaların yapılacağı tarihler.MEB İl Dışı Atama Tarihleri Ne Zaman,MEB İl Dışı Öğretmen Atama Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Bakanlık atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde muhtemel bir değişiklik olmaması ve idareci atamalarının zamanında bitirilmesi durumunda, Öğretmen atamaları meb yer değiştirme kılavuzu, alan değişikliği kılavuzu, meb yer değiştirme, eş durumu atamaları ne zaman?


il içi yer değiştirme, il dışı tayin, il içi tayinler ne zaman. il dışı atamalar MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan iş takviminin detayları şu şekilde

MEB İL DIŞI TAYİN 2017 TAKVİMİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder