Ucuz Tatil nasıl yapılır? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 27, 2017

Ucuz Tatil nasıl yapılır?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Ucuz Tatil nasıl yapılır?
antalya
Ucuz tatil yapmak için yada tatili ucuza getirmek için önceden hazırlık yapmak gerek.Otelde kalmak isteyenler mutlaka erken rezervasyon yoluna gitmeli.Ağustos,Temmuz,Haziran aylarındaki tatil planınızı en kötü ihtimalle nisan ayı içerisinde halletmiş olmanız gerekiyor.Çünkü erken rezervasyonda çok uygun indirimler oluyor,diğer türlü iki üç katı ücret ödemeniz gerekiyor.Buna uçak biletlerini de ekleyelim,mesela ben 2007 yılında Nisan ayında aldığım uçak biletleriyle haziran ortasında 2 kişi İstanbul-Antalya destinasyonunda 300 YTL’e gidip gelmeyi başardım.Daha erken alırsanız bu fiyat 200 YTL’e kadarda düşebilir. Ucuz Tatil

Diğer bir yol Uygulama Otelleri. Devletin öğrencilerin staj yapması için açtığı uygulama otelleri genelde 3 yıldızlı oluyor.Sanırım buda çoğu kişinin ihtiyaçlarını karşılamaya yeterli gelecektir.Bu otellerin içerisinde mini buzdolabı,klima,telefon,tv,24 saat sıcak su,yüzme havuzu oluyor. Antalya’daki Uygulama otelinin harika bir manzarası var ve Konya altı plajı ayaklarınızın altında, tabi ki yanında 5 yıldızlı oteller imrenilmeyecek gibi değil. Unutmadan sabah kahvaltısı ücretsiz oluyor. Öğlen ve Akşam yemekleri oldukça hesaplı. Tabi biraz da boğazınıza ne kadar düşkün olduğunuza da bağlı bir şey.

Ucuz Tatil Apart oteller diğer bir uygun seçenek. Kendi yemeğinizi kendiniz yaparsınız,çoğu apart otel temizlik kısmını kendileri üstleniyor. Fiyat araştırırken kaç odalı olduğunu,servis olayını sorun. Standardı iki oda olmasıdır. Bir aylık bir tatil yapmak istiyorsanız ,kira öder gibi tatil yaparsınız. Bir nevi devre mülk olayı.

En ucuz tatil için alın bir çadır jandarmanın izin verdiği yerlerden birine kurulun.Genelde böyle yerlerin müdavimleri vardır ve nezih bir ortam olur. Birazda maceraperest ruha sahip olmakta gerekir.


En son şunu yapın,”Amca senin şu Marmaris’te ki yazlığı kullanabilirmiyim?” Ucuz Tatil
El-cevap:”Yeğenim Almanya’dan oğlum gelecek!!!”
Pısssss…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder