Tatil Köyleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 27, 2017

Tatil Köyleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Tatil Köyleri
Kuştur Club Holiday Village
Denize olan uzaklığı ikiyüz metre olan tatil köyünde herşey dahil bir kişi fiyatı mayıs ayının sonuna kadar doksan lira fakat haziran – ağustos ayları arasında yüz elli liranın üstüne çıkıyor.Kuşadasının en seçkin tatil yerleri arasında çok rağbet gören bir otel.Antalya tatil köylerine değinmeden olmaz bir sonraki tanıtımımız ROYAL PALM RESORT tatil köyü ile ilgili. Tatil Köyleri

ROYAL PALM RESORT HOTEL
Otelin kapısından çıktığınız gibi hemen ulaştığınız yer deniz kenarı yani denize 0 bir tatil köyü , Kemerin en güzel kumsallarını kurulmuş Ultra Herşey Dahil hizmetinden doksan lira ödeyerek yararlanabilirsiniz.

DELPHİN DİVA PREMİERE
Ultra Herşey Dahil ile DELPHİN DİVA PREMİERE tatil köyünün keyfini günlük iki yüz elli lira ödeyerek çıkartabilirsiniz , antalyanın en çok bilinen tatil köylerinden biri olan delphin diva antalyanın lara semtinde bulunmaktadır.

DELPHİN BOTANİK WORLD OF PARADİSE
Balayı otelleri arasında seçkin yerini almış tatil köyü herkesin ağzını açık bırakacak niteliklere sahip yanlız fiyatı agustos aylarında 300 tl ‘e kadar çıkmaktadır , tatil keyfini çıkartacak olan vatandaşlarımızın böyle bir tatil köyünü neden seçmesin ki Alanya Okçular yerleşkesi civarında yer almaktadır.


Rizzi Hotel
Fiyat yüksek gelmişse Rizzi Hotel denenebilir.Bu otelin civarlarında , Antalya-Kumluca karayolunun elli yedinci kilometresinden güneye sapıldığı taktirde aşağı yukarı bir kilometre gidince Phaselise varırsınız. Antik kent Milattan önce yedinci asırda Rodoslu gezginlerin gayretiyle inşa edildi. Uzun bir müddet Likya’nın doğu kıyısının en önemli limanı olma özelliğini üzerinde taşıyarak Akdenizde yapılan ticarete yön vermiştir. Tatil Köyleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder