NASA’nın yayınladığı Mars fotoğrafı bilim adamlarını şaşkına çevirdi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 25, 2017

NASA’nın yayınladığı Mars fotoğrafı bilim adamlarını şaşkına çevirdi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
NASA’nın yayınladığı Mars fotoğrafı bilim adamlarını şaşkına çevirdi
İlginç nasa fotoğrafları, mars kertenkelesi bulundu, mars’ta bilim adamlarını şaşkına çeviren görüntü, mars’ta hayat var mı, nasa’nın yayınladığı mars fotoğrafı bilim adamlarını şaşkına çevirdi, uzay haberleri Mars’ta hayat var mı ? Dünya dışında yaşanacak başka bir gezegen var mı ? Bilim adamları uzun zamandır bu sorulara yanıt arıyor. ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA çeşitli gezegenlere sürekli robot gönderip araştırmalar yapıyor.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA’nın Mars’a yolladığı Curiosity robotunun çektiği son görüntü ise yeni bir tartışma yarattı. Mars’ı izleyen keşif aracının kameralarına takılan, iri gözlü ve tek boynuzlu, kertenkeleye benzeyen bu görüntü bilim adamlarını şaşkına çevirdi.

Yayınlanan habere göre, UFO uzmanı Scott Waring önceki keşiflerinden birinde NASA’nın Mars’ta çektiği fotoğraflarda bir uzaylının bacağını gördüğünü iddia etmiş sonra yeşil nesnenin keşif aracının güç kablosu olduğu ortaya çıkmıştı. Waring, Mars fotoğraflarına bakarken ilginç yapılarda keşfettiğini fakat en önemli keşfinin kayanın arkasından keşif aracını izleyen küçük bir “yaşam formu” olduğunu belirtiyor.

Waring’in iddiasına göre bu canlının uzun tek bir gözü, iki uzun kolu ve zayıf bir vücudu var. Bacakları ise kayanın arkasında olduğundan görünür halde değil.


UFO uzmanı Scott Waring’e göre NASA’nın yayınladığı bu fotoğraf Mars’taki yaşamın kanıtı. Scott Waring aynı zamanda geçen ay Mars’ta çekilen fotoğraflarda koyu renk giyimli bir kadın gördüğünü de iddia etmişti.

Henüz NASA Mars’taki bu fotoğraf için bir açıklama yapmamış olsa da bilim adamları bu fotoğrafların Mars’taki yaşamın bir kanıtı olduğunu düşünüyor.

Önceki yazımız İllegal ve yasadışı yollarla satılan en ilginç 10 ürün hakkında bilgiler vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder