KPSS Ortaöğretim çıkmış sorular ve cevapları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 19, 2016

KPSS Ortaöğretim çıkmış sorular ve cevapları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
KPSS Ortaöğretim çıkmış sorular ve cevapları
Sizlere faydalı olabilmesi için KPSS Ortaöğretim sınavına girecekler için geçmiş yıllara ait çıkmış soruları sizler için paylaştık. Sorular haberimizde. Lise mezunlarının her 2 yılda bir girdiği KPSS Orta öğretim sınavı bu Pazar gerçekleştirilecek. Lise mezunlarının gireceği KPSS Ortaöğretim sınavından alınan puanlar 2 yıl geçerli olacak. Adaylar 2 yıl geçerli olan puanları ile merkezi atamaya başvuru yapabilecekler. 23 Ekim olarak belirlenen sınav ÖSYM’nin yaptığı değişiklikle 20 Kasım 2016 tarihine ertelenmişti. 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan sınav 120 dakika sürecek. Adaylar sınavda 60 Genel Yetenek (Türkçe, Matematik) ve 60 Genel Kültür( Tarih, Coğrafya ve Anayasa) testlerini cevaplandıracaklar.

 Sınava girecek adaylar üzerinde T.C. Kimlik numarası olan kimlik belgeleri ve sınav giriş belgeleriyle sınava alınacaklar. Adaylar giriş belgelerini Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin sitesinden alabilecekler.70 bin memur alımı yapılacağının haberinden sonra KPSS sınavına giren ve girecek olan adaylar stres ve heyecana kapıldı. Sınava girecek adaylar önce kendine inanmalı ve heyecan yapmadan soruları çözmeli. Saati kendinize göre ayarlamalı ve saatten çok sorulara odaklanmalısınız. Kaydırma yapmamaya özen gösterilmelidir. Mymemur ekibi olarak Sınava girecek olan herkese şimdiden başarılar diliyoruz.

2008 KPSS ortaöğretim çıkmış sorulara ulaşmak için TIKLAYINIZ. 
2010 KPSS ortaöğretim çıkmış sorulara ulaşmak için TIKLAYINIZ. 
2012 KPSS ortaöğretim çıkmış sorulara ulaşmak için TIKLAYINIZ. 
2014 KPSS ortaöğretim çıkmış sorulara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ortaöğretim KPSS sınavına girecekler nelere dikkat etmeli?
20 Kasım KPSS sınava gireceklerin dikkat etmesi gerekenleri haberimizde derledik. İşte KPSS sınavına girecek memur adaylarının sınav esnasında yapmaması gereken hataları KPSS ortaöğretim sınavına girecek 3 milyon 500 bin adayın memurluk yolunda nelere dikkat etmeli? Bu sene binlerce memur alımının yapılması sebebiyle KPSS ortaöğretim sınavı büyük önem kazanıyor. İşte 2016 KPSS sınavı ile ilgili tüm detaylar

SINAVA GİDERKEN SADECE...

Sınav görevlileri adayların sınav salonuna sadece kimlik ve KPSS sınav belgesiyle gitmeleri gerektiğini söyledi.

KPSS sınavına girenlerin yanında başka bir araç gereç bulunması halinde adayların sınavının iptal edilerek haklarında dava açılacağını belirtildi.

KPSS Ortaöğretim çıkmış sorular ve cevapları

KOPYA ÇEKMENİN CEZASI 1 YIL'DAN BAŞLIYOR

Kopya çeken, kopya çekilmesine aracılık eden, başka bir adayın yerine sınava giren, kendi yerine bir başkasının sınava girmesine katkı sağlayan, kopya çektirilmesine imkan sağlayanlara 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası uygulanacak.

İşte ÖSYM tarafından yayınlanan 2016 KPSS sınav kuralları

Adayların sınava çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo vb. haberleşme araçlarıyla, cep bilgisayarı, saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saat vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, silah vb. teçhizatla girmeleri ve sınav süresince adayların, birbirleriyle konuşmaları, kopya çekmeleri veya çekilmesine yardımcı olmaları, salondaki görevlilere soru sormaları, birbirlerinden kalem, silgi vb. şeyler alıp vermeleri, sınav salonunda sigara, pipo, puro vb. içmeleri, sözlük, sözlük görevi yapan yardımcı araçlar kullanmaları, başkalarını rahatsız edecek şekilde birşeyler yiyip içmeleri,sınav düzenini bozacak davranışlarda bulunmaları sınav kurallarına aykırıdır.Kaynak: Ortaöğretim KPSS sınavına girecekler nelere dikkat etmeli?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder