Ahmet Ziylan Ortaokulu Selimpaşa Ortaokulu Nerede? Nasıl Gidilir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 19, 2016

Ahmet Ziylan Ortaokulu Selimpaşa Ortaokulu Nerede? Nasıl Gidilir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Selimpaşa Ortaokulu nun Adı kısa bir süre önce Ahmet Ziylan Ortaokulu olarak değiştirilmiştir. Yani Selimpaşa Ortaokulu ile Ahmet Ziylan Ortaokulu aynı okuldur. İstanbul ilinde ve Silivri ilçesinde yer alan Selimpaşa Ortaokulu Ahmet Ziylan Ortaokulu adresi Selimpaşa Mahallesi Halaskargazi Caddesi Plaj Yolu No:79 olup, (212) 731 77 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu Selimpaşa Ortaokulu İstanbul il merkezine ise 60.01 km mesafede yer almaktadır. (Ahmet Ziylan Ortaokulu)

SELİMPAŞA Nerdedir? SELİMPAŞA Nasıl Gidilir?
SELİMPAŞA nerededir, SELİMPAŞA nasıl gidilir anında öğrenin! Yol Tarifi'nin SELİMPAŞA adres ve telefon bilgilerini alabileceğiniz gibi İstanbul'de bulunan diğer Semtler listesine ulaşabilirsiniz. İşte bu sayfada bulabileceğiniz bilgiler: 
SELİMPAŞA Yol Tarifi: Yol Tarifi'nin SELİMPAŞA için hazırlamış olduğu bu sayfanın tepesinde Yol Tarifi haitası bulunmaktadır. Haritada SELİMPAŞA açık yeşil renkle işaretlenmiştir. Aynı zamanda, SELİMPAŞA yakınında bulunan İETT otobüs durakları da mavi renkle işaretlenmiştir.
SELİMPAŞA Nasıl Gidilir? : Yol Tarifi haritasında SELİMPAŞA yakınında bulunan otobüs durakları listelenmiştir. Bu duraklara tıklayarak o duraktan geçen İETT otobüslerini bulabilirsiniz. Ayrıca Yol Tarifi'nin "Oraya Nasıl Gidilir?" özelliğini kullanarak da bulunduğunuz yerden SELİMPAŞA nasıl gidebileceğinizi öğrenebilirsiniz.
SELİMPAŞA Adres, SELİMPAŞA Nerdedir?: Yol Tarifi İstanbul şehir rehberinde SELİMPAŞA adresi "SELİMPAŞA, SİLİVRİ, 34590, İstanbul" olarak kaydedilmiştir.
SELİMPAŞA Telefon Numarası: Yol Tarifi İstanbul şehir rehberinde kayıtlı SELİMPAŞA telefon numarası ""dir.
SELİMPAŞA Giden Otobüsler: Yol Tarifi haritasının hemen altında yer alan "SELİMPAŞA Giden İETT Otobüsleri" kısmında SELİMPAŞA yakınından geçen İETT otobüsleri listelenmiştir. İstanbul belediyesi otobüsleri kalkış duraklarına göre sıralanmıştır. Bulunduğunuz yere en yakın İETT otobüs durağını bularak o duraktan SELİMPAŞA'e hangi otobüsle gidebileceğinizi bulabilirsiniz.

Selimpaşa Ortaokulu (Ahmet Ziylan Ortaokulu)
Silivri - İstanbul
Adres Selimpaşa Mahallesi Halaskargazi Caddesi Plaj Yolu No:79 Silivri / İstanbul
Telefon (212) 731 77 00
Faks (212) 731 77 00
İlçe Silivri
İl İstanbul
İle Uzaklık 60.01 km (il merkezine uzaklığı)
Rakım 45 metre (deniz seviyesine göre)

Ahmet Ziylan Ortaokulu Şu an "Selimpaşa Ortaokulu - Silivri İstanbul Haritası" sayfasındasınız. Selimpaşa Ortaokulu - Silivri İstanbul haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Selimpaşa Ortaokulu - Silivri İstanbul Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Selimpaşa Ortaokulu - Silivri İstanbul haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Selimpaşa Ortaokulu - Silivri İstanbul Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz. Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.

(Ahmet Ziylan Ortaokulu)
(Ahmet Ziylan Ortaokulu)

Ahmet Ziylan Ortaokulu Selimpaşa İlköğretim Okulu 41.054157 enlem ve 28.365276 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Selimpaşa Merkez Mh. ve Silivri ilçesine bağlıdır. (Ahmet Ziylan Ortaokulu) Selimpaşa İlköğretim Okulu haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Selimpaşa İlköğretim Okulu posta kodu 34590. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 21 metredir. Selimpaşa İlköğretim Okulu GPS koordinatları 41° 3´ 14.9652" ve 28° 21´ 54.9936". (Ahmet Ziylan Ortaokulu)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder