Kasım Ayında Öğretmen Atama Müjdesi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ekim 31, 2016

Kasım Ayında Öğretmen Atama Müjdesi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Kasım Ayında Öğretmen Atama Müjdesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Kasım-Aralık dönemi sözleşmeli öğretmen ataması için müjde bekleniyor. Kasım Ayında Öğretmen Atama Müjdesi Bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kasım-Aralık dönemi sözleşmeli öğretmen ataması için atama bekleyen binlerce öğretmen müjde bekliyor. Atama bekleyen öğretmenler daha önce verilen sözleri hatırlatarak yeni bir atama yapılması için bakanlıktan talepte bulunuyor.

Özellikle sosyal medya, Milli Eğitim Bakanlığı iletişim kanalları ile üst düzey siyasi yetkililerden atama talep eden öğretmenler atama isteklerini her merciye ulaştırıyor. Öte yandan norm güncellemelerinin tamamlanması ve son KHK ile yeni ihraçlar ve geri dönüşlerle birlikte MEB'de artık hangi bölgede hangi branşta ne kadar öğretmen eksiği olduğu da belli oldu.

İlgili bilgilerin bakanlık tarafından kamuoyu ile paylaşılması beklenirken yeni atamanın da müjdesinin verilmesi bekleniyor.


Atama bekleyen öğretmenler ise Kasım ayında mülakatsız ve kadrolu 50 bin atama, Şubat ayında ise tüm öğretmen açığının kapatılmasını talep ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, ihraç edilen ve okuldan uzaklaştırılan öğretmenlerden boşalan kadro açığını norm fazlası öğretmenlerle dolduracağını açıkladı ancak öğretmen adayları kasım ayında 50 bin atama istiyor.

Meb Kasımda 50BinAtama hashtagi ile istek ve şikayetlerini dile getirdiler. Kullanıcılar Milli Eğitim Bakanlğı’na seslenerek, bir an önce öğrencilerine ve sınıflara kavuşmak için kasım ayında 50 bin atama beklediklerini dile getirdiler.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder