ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ekim 31, 2016

ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
İhraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi (Tam Liste) 675 sayılı KHK ile MEB'de görevden atılan öğretmenlerin listesi açıklandı. FETÖ soruşturması kapsamında görevden atılan personelin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. MEB ihraç listesi bu gece yayımlandı. İhraç edilen ve meslekten atılan öğretmenlerin listesi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 29 Ekim 2016 Cumartesi 21:39 0 0 15 Temmuz 2016 tarihli kanlı darbe girişimi sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında bulunan Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında çok sayıda öğretmen açığa alınmış, bazıları meslekten direkt olarak ihraç edilmişti.

MEB, bünyesinden atılan öğretmenlerin isim listesini açıklamamıştı. 29 Ekim 2016 2016 Cumartesi gece yayınlanan 675 sayılı KHK ile birlikte MEB'den ihraç edilen öğretmen ve personelin isim listesi açıklandı.

Bu gece yayınlanan 675 sayılı KHK ile MEB'den atılan binlerce öğretmen ve peronelin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. MEB'in OHAL KHK'sı ile birlikte MEB bünyesinde 28 bin 163 MEB personeli ve öğretmen ihraç edilmişti. FETÖ'cü öğretmenlere ek olarak terör örgütü PKK sempatizanı 4 bin öğretmeninde ihraç edileceği ifade ediliyordu.


675 sayılı KHK ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda görev yapan ve görevden ihraç edilen 2 bin 219 öğretmen ve personelin isim listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında devlet kurumlarında çalışan binlerce personel meslekten men edilerek kurumlardan ihraç edildi. Ayrıca Kararname uyarınca Dicle Haber Ajansı, Yüksekova Haber, JİNHA ve Azadiye Welat gazetesinin de içerisinde olduğu 10 gazete, 2 haber ajansı ve 3 dergi hakkında kapatılma kararı çıktı.

FETÖ/PDY’den ihraç edilen, öğretmen, emniyet mensubu, asker, mühendis ve diğer tüm alanlarda çalışmış memur ve personelin isim isim tam listesi haberimizde. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok sayıda FETÖ operasyonları yapıldı. 

Özel kurumlarda çalışan FETÖ mensupları dışında devletin her kurumumda yer alan FETÖ bağlantılı kişiler tespit edildi ve bu isimler kurumlardan ihraç edildiği gibi meslekten de men edildiler. Bu kişilerin pozisyon ve çalıştıkları kurumlara göre isim listesi haberimizde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder