Aleyna Tilki kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ekim 31, 2016

Aleyna Tilki kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Aleyna Tilki kimdir? Kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Cevapsız Çınlama şarkısı söyleyen Aleyna Tilki kimdir? Güzel şarkıcı Aleyna Tilki aslen nereli ve Aleyna Tilki kaç yaşındadır? Son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri olan Aleyna Tilki'nin biyografisi Yetenek Sizsiniz yarışmasında gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, ilk klibi Cevapsız Çınlama'da ünlü yapımcı Emrah Karaduman ile çalıştı Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, "Gesi Bağları" adlı şarkıyı seslendirdikten sonra jüriden övgü toplamıştı. 2014 yılındaki performansıyla 3 jüri üyesinden de evet oyu alan Aleyna Tilki'nin yaşı ise salonda bulunanları şaşkına çevirmişti. Şarkı performansı bittikten sonra jüri üyelerinin sorularını yanıtlayan Tilki 2000'li olduğunu söyleyince Eser Yenerler "ilk defa bir yarışmacının yaşı alkış aldı"yorumunda bulunmuştu.

Milenyum yılı olarak adlandırılan 2000 yılında doğan 16 yaşındaki Aleyna Tilki, Konya doğumlu olduğunu belirterek uzun yıllardan beri müzik üzerine çalışmalar yaptığını söylemişti. Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programından sonra tanınırlığı artan Aleyna Tilki konser çalışmalarına katılarak genç yaşta usta şarkıcılarla düet yapma imkanı buldu. Yaklaşık 20 yıldır 18 yaşın altında bir şarkıcının klip ve albüm çalışması yapmadığı Türkiye'de Emrah Karaduman ile düet yapan genç şarkıcının geçtiğimiz günlerde teaserini yayınladığı klip müzik platformlarında yerini aldı. Klipteki dansı ve sesiyle beğeni toplayan Tilki'nin ardından "Acun bir yarışmacısını daha meşhur etti" yorumları yapılırken genç şarkıcının müzik kariyerine devam etmek istediği öğrenildi.

Youtube'da yayınlanmaya başlayan Aleyna Tilki'nin "Cevapsız Çınlama" adlı klibi 1 gün içerisinde 100 bine yakın izlenirken şarkının kısa süre içerisinde en çok istek alan parçalar arasında yer alacağı ifade edildi. Tüm müzik platformlarında yerini alan şarkının satışlarının oldukça iyi gittiği öğrenilirken Tilki'nin kazandığı parayı müzik eğitimine yatıracağı öne sürüldü. 1,75 boyundaki genç şarkıcının 58 kilo olduğu öğrenilirken fit görünümü hayranlarının dikkatlerinden kaçmadı. CEVAPSIZ ÇINLAMA 60 MİLYONU GEÇTİ Yaklaşık 2 ay önce Youtube'da yayınlanmaya başlayan Cevapsız Çınlama adlı şarkı video paylaşım sitesi Youtube'da 60 milyonu geçerken Aleyna Tilki Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kendisini dinleyen herkese teşekkür etti. ALEYNA TİLKİ BARDA SAHNE ALMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI Sosyal medyada başlatılan tartışmalarda "16 yaşında olmasına rağmen barlarda nasıl sahne alıyor" sorusuna Star TV'nin canlı yayınında yanıt veren başarılı şarkıcı kendisinin sadece barlarda sahne almadığını belediye konserlerinde şarkılar söylediğini belirtti. Aleyna Tilki Twitter hesabı üzeirnden yaptığı açıklamayı tekrarlayarak annesinin ve babasının bu konserlerde sürekli kendisine destek olduğunu ve yan masasında oturduğunu dile getirdi.


Lise 3. sınıf öğrencisi olduğunu hatırlatan Aleyna Tilki liseyi bitirmesinin ardından üniversitede piskoloji eğitimi almak istediğini dile getirdi. Anne ve babasının kendisine yaptığı tavsiyelerde ilk önce okulu ile ilgilenmesi gerektiğini söyleyen Aleyna Tilki okulu aksatmadığı takdirde sahneye çıkmasına müsade ettiklerini söyledi. Sosyal medya üzerinden yapılan sert yorumlara da cevam veren Aleyna Tilki sert ithamlarla çok fazla üstüne gelindiğini belirterek henüz 16 yaşında olduğunu hatırlattı. Kendisinin üzerine çok fazla gelerek piskolojisini bunalttıklarını dile getiren Aleyna Tilki insanların bunu yaparak piskolojisini çökettiklerini belirtti. ALEYNA TİLKİ KİMLERİ DİNLİYOR? Katıldığı televizyon programında "rol modelin kim" sorusunu yanıtlayan genç şarkıcı önceki dönemlerde Türkçe pop müxik dinlemediğini sadece Selda Bağcan'ın şarkılarını dinlediğini dile getirdi. Şu an Demet Akalın ve Ece Seçkin gibi başarılı isimleri dinlemeye başladığını belirten Tilki Shakira ve Beyonce'yi de dünyada kendine örnek aldığını söyledi.


Cevapsız Çınlama şarkısıyla popüler olan güzel şarkıcı Aleyna Tilki kimdir? Sesiyle herkesi etkilemeyi başaran Aleyna Tilki'in gerçek yaşı kaçtır? İşte Aleyna Tilki'nin biyografisi

ALEYNA TİLKİ KİMDİR? 2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. 

Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir. Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti. Türkiye yaklaşık iki ayda popun süper yıldızlarını dahi geride bırakan 16 yaşındaki bir kızı konuşuyor ve izliyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen Aleyna Tilki sesiyle herkesi etkilemeyi başardı

Yaşına rağmen milyonları deviren Aleyna Tilki her geçen gün rekorunu da geliştiriyor. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube'un enlerine giren Tilki'nin bundan sonraki performansı da merak ediliyor. Özellikle kızların büyük ilgi gösterdiği Aleyna Instagram ve Twitter'daki takipçi sayısıyla da parmak ısırtıyor. Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki nasıl tanıştı? Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'yi ilk olarak Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında gördüğünü ve o dönemde tamamlamak üzere olduğu "Toz Duman" adlı projesine dahil olmak isteyip istemediğini sorduğunu ifade etti. Aleyna Tilki'nin zamanlama nedeniyle o projeye dahil olamadığını söyleyen Emrah Karaduman "kısmet bu projeyeymiş" diyerek böylesinin daha hayırlı olduğunu belirtti.

Bir televizyon programında verdiği röportajda psikoloji okumak istediğini söyleyen Aleyna Tilki Konservatuar girmek gibi bir düşüncesi olmadığını ve kişisel gelişim felsefe kitabı yazdığını ifade etti. 'Kötü örnek olduğu' şeklindeki eleştirileri de ciddiye almadığını belirten Aleyna Tilki, “Makyaj bile yapmıyorum. Giyimim yaşıma uygun. Hatta ben aşımdan küçük giyiniyorum. Benim yaşımdaki insanlar benden daha çok büyük giyiniyorlar. İnsanlar beni 16 yaşında bile görmüyorlar” ifadelerini kullandı Aleyna Tilki, “Selda Bağcan hayranıyım. Küçüklükten beri onu dinliyorum. Düet yaparsam eğer Selda Bağcan’la yaparım” diyor. Aleyna Tilki'ye ait eski görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 9 yaşında olan Tilki, Aslı Güngör'ün Son Öpücük şarkısını söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder