2016 TEOG tercih sonuçları açıklandı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ağustos 12, 2016

2016 TEOG tercih sonuçları açıklandı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
2016 TEOG tercih sonuçları açıklandı
TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı. Yarın açıklanması beklenen 2016 TEOG yerleştirme sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugüne alındı. TEOG yerleştirme sonuçları sorgulama sayfası haberimizde. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıkladı öğrencileri heyecan sardı. TEOG yerleştirme sonuçlarının bugün açıklanağını söyleyen İsmet Yılmaz’ın açıklaması sonrasında hangi liseye yerleşeceğini merak eden öğrenciler internete akın etti. 

2016 TEOG tercih sonuçları açıklandı
TEOG yerleştirme sonuçları nasıl kontrol edilecek? TEOG yerleştirme sonuçları E-Okul sistemi üzerinden açıklanacak ve öğrenciler TC kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak hangi liseye yerleştirildiklerini sorgulayacak. TEOG yerleştirme sonuçlarını sorgulamak için aşağıdaki TEOG yerleştirme sonuçları linkine tıklamanız ve açılan sayfadan kimlik numaranız ve doğum tarihi girmeniz yeterli.

8’inci sınıf öğrencisinin heyecanla beklediği TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın temel eğitimden ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavları ile oluşan Yerleştirmeye Esas Puan’a (YEP) göre öğrenci alan devlet liselerine yerleştirme sonuçları belli oldu. Öğrenciler, www.meb.gov.tr, oges.meb.gov.tr ve e-okul.meb.gov.tr adreslerinden, T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuçlarını öğrenebilecek.

TEOG sonuçları kısa süre önce açıklandı. 2016 TEOG sonuçları açıklanır açıklanmaz sosyal medyada kısa sürede gündeme damga vurdu. İstedikleri liseye girebilmek öğrenciler büyük heyecan yaşadı. 2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçlarından liseye yerleşemeyen öğrenciler için nakil yolu 2. şans olarak göze çarpıyor. Peki boş kalan kontejanlar için işlemler ne zaman yapılacak? Nakil işlemleri ise yapılan son açıklamaya göre 15 Ağustos'ta başlayacak.  2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı. Peki kayıtlar ne zaman yapılacak? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder