Selimpaşa Ortaokulu Görsel Sanatlar Sergisi Açıldı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 11, 2016

Selimpaşa Ortaokulu Görsel Sanatlar Sergisi Açıldı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Selimpaşa Ortaokulu 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Görsel Sanatlar Sergisi açıldı. Okul öğrencilerinin yaptığı resim, teknoloji ve görsel sanatlar eserleri, sergi ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin akademik anlamdaki başarısının yanı sıra sosyal ve kültürel anlamdaki başarılarının da kendileri için önemli olduğunu söyleyen Selimpaşa Ortaokulu Müdürü TÜRKAY POLAT, “Selimpaşa Ortaokulu olarak, öğrencilerin sadece akademik başarısı değil, sosyal ve kültürel anlamdaki başarılarının bizim için önemli olduğunu vurgulamak adına geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz sergimizin açılışını bugün yaptık. 

Öğrencilerimize yetenekleri ve kabiliyetleri doğrultusunda imkanlar verildiği zaman neler başarabileceğini, neler yapılabileceğini göstergesi bu sergimizdir. Bu sergiyi sergilememizdeki önemli amaçlardan bir tanesi, öğrencilerimizin ortaya koyduğu görünüm ona verdiği mutluluğu hazzı yaşaması ve kişisel gelişimlerinde olumlu etki vermesiydi. Ben bu çalışmalarda emeği olan öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.


Sergide emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve sevgili öğrencileri tebrik ederiz. Güzel bir sergi hazırlanmış. Görsel Sanatlar Sergisi bu hafta boyunca ziyaretçilere açıktır. Gezmenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder