Blogger Sabit Duran Reklam Alanı Ekleme - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 27, 2016

Blogger Sabit Duran Reklam Alanı Ekleme

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Blogunuza ekliyeceğiniz sabit reklam alanı kodu sayesinde sayfanızın dışında sabit duran bir reklam alanı oluşturabilirsiniz.Sayfayı hareket ettirdiğinizde de blogger sabit reklam alanı yan tarafta, sayfa dışında hareketsiz durarak reklamlarınızın daha fazla tıklanmasını sağlayacak faydalı bir eklentidir. Yan Reklam Kodunu isteğinize göre sitenizin sağına veya soluna, yerleştirebilirsiniz. Blogger sabit yan reklam kodunun altında bulunan kapat butonu ile ziyaretçi isterse reklamı kapatabilecek.Tıpkı Hotmailin ve Türkiyede bir çok önde gelen haber sitesinin yan tarfta çıkan reklamları gibi bir eklentiyi sunarak herzamanki gibi ilkemiz doğrultusunda hareket ederek blogları daha da profesyonelleştirmeye devam ediyoruz. Reklam alanının içine kendi reklam resminizin kodunu veya herhangi başka bir kodu da ekleyebilirsiniz! Kısacası blogger sabit reklam alanı kodu sayesinde, blogunuzun yazı alanı dışında sabit duran bir alan oluşacak bu alanı da isteğinize göre değerlendirebilirsiniz.

Blogger Sabit Duran Reklam Alanı Ekleme

Blogger Yan tarafta Sabit Duran Reklam Alanını Blogunuza eklemek için:
1-Kumanda Paneli>Yerleşim>Gadget Ekle>Html/Javascript yolunu takip edip aşağıdaki kodu kendimize göre düzenleyip açılan gadget içerisine yapıştırıp kaydediyoruz.

SAĞ YAN SABİT REKLAM 
<div id="sagyansabit" style="position: fixed; right: 25px; top: 15px; z-index: 1;">REKLAM KODU</div>

SOL YAN SABİT REKLAM
<div id="solyansabit" style="position: fixed; left: 30px; top: 15px; z-index: 1;">REKLAM KODU</div>

Yan Reklam Kodu sayesinde sitenizin sağında veya solunda, sayfa hareket ettirilse de sabit duran ve kapat butonuna tıklayınca kapanan bir reklam alanı yerleştirebilirsiniz. Reklam alanının içine kendi reklam resminizin kodunu veya herhangi başka bir kodu da ekleyebilirsiniz.Dilerseniz kod içerisindeki notu okuyarak reklamı sol tarafta da gösterebilirsiniz.

Kod içerisinde
Renkli olarak belirttiğimiz right yerine left yazarsanız sabit reklam alanı sayfanın solunda görünür.
REKLAM RESMİNİZİ VEYA HERHANGİ BİR REKLAM KODUNUZU BURAYA YERLEŞTİRİN yazan yere kendinize ait reklam kodunu yerleştirin.

top:25pxright:5px değerlerini değiştirerek de aşağıda resimde gösterdiğimiz alanlara ait uzaklıkları 1kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder