Yarın okullar tatil mi? 4 Ocak Pazartesi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 03, 2016

Yarın okullar tatil mi? 4 Ocak Pazartesi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Yarın okullar tatil mi?  4 Ocak Pazartesi

İstanbul'da 4 Ocak Pazartesi okullar tatil mi? Kar tatili pazartesi de sürecek mi? Geçtiğimiz hafta Perşembe gününden itibaren Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 28 ilde okullar tatil edilmişti. Soğuk ve kar yağışı bazı illerde etkisini azaltmışken, bazı illerde ise etkisini hala arttırarak devam etmekte. Peki 4 Ocak Pazartesi için hangi ilde okullar tatil olacak? İşte ilk tatil haberi geldi...

Yarın okullar tatil mi? 4 Ocak Pazartesi

İstanbul'da 4 Ocak Pazartesi 
OKULLAR TATİL DEĞİL :(


SON DAKİKA: İstanbul'da 4 Ocak Pazartesi okullar tatil mi? Kar tatili 4 Ocak Pazartesi de sürecek mi? İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter'dan açıklama yaptı mı? Okullar tatil edilir mi? Meteoroloji tatil diyor mu? 4 Ocak Pazartesi hava durumu nasıl olacak?

Kar yağışı ve soğuğun şiddetini arttırdığı şu günlerde, öğrencilerin en büyük ümidi kar tatili olması. Peki 4 Ocak Pazartesi (yarın)İstanbul'da okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle bazı illerde ilan edilen kar tatili, yağışın yurt genelinde devam edecek olması nedeniyle bu hafta da öğrenciler tarafından bekleniyor olacak. İşte kar tatili beklenen iller;

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI? (4 OCAK PAZARTESİ)
İstanbul'da duran kar yağışı, zaman zaman etkisini arttırıyor. Kapanan yollar nedeniyle ulaşımın aksamasını önlemeye çalışan belediye ekipleri, ana arterleri açmış durumda. Yarın, Kar yağışının yerini yağmura bırakacak olması ise eğitim ve öğretimin devamlılığını engelleyecek bir durum olmadığından, okulların tatil edilmeyeceği söylenebilir.

Resmi mercilerden herhangi bir açıklama yapılması halinde haberimizin içerisinden duyurulacaktır. 

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı. Peki İstanbul'da Pazartesi günü okullar tatil mi? Öğrenciler ve öğretmenler bu sorunun cevabını merak ediyor.

Dün akşam saatlerinde duran ve İstanbul'u teslim alan kar yağışının yeniden başlaması sosyal medyada "Bir kez daha okullar tatil edilecek mi?" konusunu gündeme getirdi. Meteoroloji gözler bir kez daha İstanbul Valisi Vasip Şahin'de...

İstanbul'u 3 gündür teslim alan kar yağışı dün akşam kesildi. Ancak buzlanma nedeniyle vatandaşlar bu sabah zor anlar yaşadı. Kar yağışı bitti derken öğle saatlerinde İstanbullular sürprizle karşılaştı. Kar yağışı İstanbul'u bir kez daha beyaza büründü. Yoğun sisle birlikte kar yağışı İstanbul boğazında trafiğin durmasına neden oldu. Kar yağışının yeniden başlaması "İstanbul'da pazartesi günü okullar tatil olur mu?" sorusunu gündeme getirdi. Öğrenci, öğretmen ve çalışan veliler bu sorunun cevabını merak ediyor.

4 Ocak Pazartesi okullar tatil edilir mi?

İstanbul'da pazartesi günü oklların tatil edilip edilmeyeceğini hava durumu yani Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verileri belirleyecek. "Meteoroloji kar yağışı beklenmiyor" derse İstanbul'da okullar pazartesi günü tatil edilmeyecek. Tam tersi bir tespit ise okulların tatil edilmesi anlamına gelecek. 
Meteoroloji tatil diyor mu?

Peki meteoroloji ne diyor. Son verilere göre Pazar ya da Pazartesi günü İstanbul'a sıcak hava dalgası gelecek. Sıcak hava dalgası sadece Marmara Bölgesi'ni değil tüm Türkiye'yi etkileyecek büyüklükte olacak. Meteoroloji'nin son verilerine göre İstanbul'da kar yağışı Pazar günü yani yarın sona erecek. 
Önümüzdeki hafta hava durumu nasıl olacak?

Tahminlere göre ava sıcaklığı yurdun batısında artacak. Doğu Anadolu'nun doğusunda ise düşecek, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle güney güneybatı yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusunun İstanbul Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kıyılarının kar yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu olması bekleniyor. Kar yağışının; Rize, Artvin, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun olması bekleniyor. Kıyı Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerine hafif ve orta, diğer yerlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Haftanın ilk kar tatili haberi Bartın'dan geldi. Bartın'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi. Geçtiğimiz hafta ile birlikte soğuk havalar ve kar yağışı nedeniyle öğrencilerin, ''yarın okullar tatil mi?'' sorusu bugünün en çok sorulan sorularının başında yer alıyor. Öğrenciler büyük bir merakla bu sorunun cevabını sormaya başladı. 4 Ocak Pazartesi için okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkındaki tüm gelişmeler haberimizde...

Doğu Anadolu Bölgesi'nde görülecek kar yağışlarının Hakkari, Bitlis, Van'ın güneyi ve Şırnak, Diyarbakır ve Gaziantep'te okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

Kar yağışının özellikle de Doğu Anadolu Bölgesi için tehlike sinyallerini çaldırdığı Meteoroloji tarafından açıklandı. Akşam saatlerinde şiddetini artırarak devam etmesi beklenen kar yağışının yarın etkisini daha çok göstereceği, ayrıca Marmara ve İç Anadolu'da da karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor.

BARTIN'DA OKULLAR 2 GÜN TATİL EDİLDİ!
Bartın'da kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 2 gün tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar kalınlığının bir metreyi aşması ve yağışın devam etmesi nedeniyle yarın ve 5 Ocak Salı günü il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verileceği bildirildi.

Açıklamada, uygulanacak telafi programıyla eksik derslerin tamamlanacağı vurgulandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder